Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 90 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A dagadót kiterítjük. 8 gerezd tört fokhagymát, 1 csapott kiskanál pirospaprikát, sót és 1 mokkáskanál Piros Arany paprikakrémet
összekeverünk. A kiterített húsra kenjük, szorosan feltekerjük, átkötjük.
Hosszúkás jénai tálba fektetjük, kicsit sózzuk, kevés vizet öntünk alá, fóliával fedjük, addig pároljuk, míg puha nem lesz. A fóliát levéve pirosra sütjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Felszeletelve melegen vagy hidegen is finom.
|
|
|
|
0 komment
|
11 ember kedveli
|
kenguru2
2013.01.16 22:17
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
dagadót kiterítjük, kiterített húsra, fóliát levéve, Felszeletelve, összekeverünk, paprikakrémet, pirospaprikát, sertésdagadó, pirospaprika, mokkáskanál, mokkáskanál, feltekerjük, fokhagymát, kiterítjük, kiterített, Fokhagymás, fokhagyma, fektetjük, Hosszúkás, pároljuk, átkötjük, kiskanál, szorosan, fóliával, kiskanál, csapott, pirosra, melegen, hidegen, zsíros sertésdagadó, gerezd fokhagyma, mokkáskanál Piros Arany,
|
|
|
|
|