Fogás: desszert, Alkalom: születésnap, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A vizet felforralom a vajjal, majd apránként hozzáadom a sós lisztet. Addig kavarom míg el nem válik az edénytől, fakanáltól(kicsit nehéz,de kitartás). Aztán egyesével hozzáadom a tojásokat, kicsit folyékony massza lesz belőle. Nyomózsákba töltöm és diónyi halmokat nyomunk a tepsibe,2 ujjnyi távolságra egymástól.Előmelegített sütőben 210°C-on sütöm míg barnulni nem kezd aztán csökkentem 180°C-ra. Nem szabad kinyitni a sütőajtót különben összeesik. Kb 3 tepsinyi lesz belőle. A tejszínt felverem a v.cukorral és az ételfestékkel. Én folyékony málnapirosat használtam kb egy evőkanálnyit.A tálat kikenem tejszínhabbal erre kerül egy sor gombóc ezeket szintén lekenem habbal majd még egy sor gombóc és így tovább.A tetejét habbal zárom, hogy jól megpuhuljon. 30 perc múlva fogyasztható.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom.
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
blackandi
2014.05.01 17:18
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
vizet felforralom, sütőajtót különben, tejszínt felverem, tálat kikenem, tetejét habbal, tejszínhabbal, ételfestékkel, Előmelegített, fogyasztható, evőkanálnyit, málnapirosat, megpuhuljon, Nyomózsákba, felforralom, ételfesték, csökkentem, használtam, távolságra, Profiterol, habtejszín, fakanáltól, folyékony, folyékony, hozzáadom, hozzáadom, egyesével, tojásokat, apránként, egymástól, sütőajtót, összeesik, liszt, Rama, tojás, csipet, habtejszín, tasak vaníliás cukor, ételfesték,
|
|
|
|
|
Lecsó
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
|
|
|
|
|