Fogás: desszert, Alkalom: karácsony, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A tortalapnak vágd le a tetejét vékonyan, csipegesd ki a belseljét úgy, hogy 1 cm széles peremeg maradjon. A kicsipegetett darabkákat rakd félre.
2. Vágd félbe az epreket, és keverj a tejfölbe porcukrot. Rakj egy réteg tejfölt a tortalap aljába, az epreket rakd rá a tejfölre, és a kicsipkedett darabok egy részét ezeknek a tetejére. Utána még egy réteg eper és még egy réteg tejöl, majd a maradék csipkedett darabkák következnek.
3. Ezután rakd rá a tortalap tetejét, erre tegyél egy kis tejfölt és eperdarabkákat. Kb. 1 órát hagyd a hűtőben érni.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A gyümölcs aromáját úgy tudod jobban kihozni, ha a tejfölbe belekeversz még egy fél kávéskanál citromlevet.
|
|
|
|
0 komment
|
6 ember kedveli
|
fordgtr
2013.02.12 16:38
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
tortalapnak vágd, tetejét vékonyan, kicsipegetett darabkákat, tejfölbe porcukrot, réteg tejfölt, tortalap aljába, epreket rakd, kicsipkedett darabok, részét ezeknek, réteg eper, réteg tejöl, maradék csipkedett, tortalap tetejét, hűtőben érni, gyümölcs aromáját, tejfölbe belekeversz, eperdarabkákat, kicsipegetett, kicsipkedett, belekeversz, tortalapnak, következnek, citromlevet, csipkedett, darabkákat, kávéskanál, belseljét, csipegesd, epertorta, porcukrot, porcukor, tetejére, aromáját, maradjon, evőkanál, tejfölre, tortalap, tejfölbe, gyümölcs, vékonyan, tortalap, tortalap, eper, tejföl, evőkanál porcukor, kerek tortalap,
|
|
|
|
|