Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Az apróra vágott édesköményt, vöröshagymát és fokhagymát margarinon megpároljuk. Hozzáadjuk a felkockázott paradicsomot, majd felöntjük kevés vízzel. Ízlés szerint sóval, borssal, egy pici cukorral, oregánóval, bazsalikommal és rozmaringgal ízesítjük. Miután a paradicsom is megfonnyadt, levet eresztett, öntünk hozzá még egy kis paradicsomlevet (helyette lehet 1-2 evőkanál paradicsompüré is) és tejszínt. Néhány percig forraljuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Spagetti tésztával és sajttal megszórva tálaljuk.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
haaapci
2012.10.23 15:11
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
apróra vágott, felkockázott paradicsomot, pici cukorral, paradicsomlevet, paradicsompüré, bazsalikommal, paradicsomos, rozmaringgal, paradicsomot, paradicsomlé, édesköményes, vöröshagymát, felkockázott, megfonnyadt, megpároljuk, édesköményt, vöröshagyma, oregánóval, kávéskanál, fokhagymát, margarinon, Hozzáadjuk, kávéskanál, paradicsom, paradicsom, édeskömény, kávéskanál, bazsalikom, tésztával, közepes vöröshagyma, édeskömény, gerezd fokhagyma, paradicsom, bors, csipet cukor, kávéskanál oregánó, kávéskanál bazsalikom, kávéskanál rozmaring, paradicsomlé, tejszín, sajt, spagetti,
|
|
|
|
|