Fogás: desszert, Alkalom: születésnap, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A vajat a cukorral, a vaníliás cukorral felolvasztjuk, hozzáadjuk a csokit és az őrölt mandulát. Hűlni hagyjuk, majd egyenként belekeverjük a tojások sárgáját, a sütőporos lisztet és a habbá vert tojásfehérjét.
Kikent, lisztezett tepsibe öntjük, és közepesen meleg sütőben kb. 35-40 percig sütjük.
Ha kihűlt, a tetejét ribizlidzsemmel megkenjük, és 20 dkg olvasztott étcsokoládéval leöntjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Szeletelt mandulával is megszórhatjuk a tetejét.
|
|
|
|
0 komment
|
7 ember kedveli
|
kenguru2
2013.01.15 06:54
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
vaníliás cukorral, őrölt mandulát, tojások sárgáját, sütőporos lisztet, habbá vert, tetejét ribizlidzsemmel, ribizlidzsemmel, étcsokoládéval, tojásfehérjét, megszórhatjuk, felolvasztjuk, belekeverjük, ribizlidzsem, olvasztott, lisztezett, hozzáadjuk, mandulával, csokoládé, közepesen, csokoládé, megkenjük, Szeletelt, egyenként, sütőporos, sárgáját, cukorral, cukorral, vaníliás, mandulát, tetejére, leöntjük, vaníliás, csomag vaníliás cukor, csokoládé, darált mandula vagy, tojás, liszt, csomag sütőpor,
|
|
|
|
|