Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 75 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A hagymát apró kockákra vágom, sózom és az olajon megfonnyasztom. Közben beáztatom a tejbe a zsemlét és ki is nyomkodom. Rádobom a hagymára a lereszelt gombát, de nem főzöm, csak gyorsan lepirítom egy kicsit és el is zárom a lángot. Hozzákeverem a zsemlét, a fűszereket és a fokhagymát, majd a tojást és lisztet is. A combokat besózom, majd betöltöm a tölteléket, a combok bőre alá. Olajjal kikent tepsibe fektetem őket, a tetejüket is megkentem egy kevés pirospaprikával és borssal elkevert olajjal. Mellé dobok egy ág rozmaringot, letakarom alufóliával és kb. egy óra alatt, puhára sütöm. Leveszem a fóliát róla és még egy negyed órára, visszatolom a sütőbe, hogy szépen megpiruljon a teteje.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Főtt krumplival tálalom.
|
|
|
|
0 komment
|
5 ember kedveli
|
csordasne
2014.05.02 15:56
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
hagymát apró, olajon megfonnyasztom, lereszelt gombát, combokat besózom, combok bőre, kevés pirospaprikával, fóliát róla, negyed órára, pirospaprikával, megfonnyasztom, Hozzákeverem, petrezselyem, rozmaringot, alufóliával, visszatolom, megpiruljon, csirkecomb, krumplival, fokhagymát, tölteléket, fűszereket, csirkecomb, beáztatom, nyomkodom, tetejüket, lereszelt, lepirítom, letakarom, majoranna, megkentem, rozmaring, fokhagyma, combokat, betöltöm, tojás, zsemle, liszt, hagyma, majoranna, rozmaring, csokor petrezselyem, gerezd fokhagyma, gomba, csirkecomb,
|
|
|
|
|