Fogás: desszert, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A hozzávalókat összedolgozzuk,majd galuskákat halmozunk sorra a sütőpapírral bélelt tepsibe.
Előmelegített sütőben 175 fokon,12-13 percig sütjük,Ha nem ragadt semmi a beleszúrt fogpiszkálóra,akkor megsült.Mikor kissé kihűlt,kiszedjük a tepsiből és egészen kihűtjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Igen finom sütemény
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.12.22 13:53
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
hozzávalókat összedolgozzuk, sütőpapírral bélelt, beleszúrt fogpiszkálóra, gesztenyemassza, összedolgozzuk, szódabikarbóna, Előmelegített, fogpiszkálóra, sütőpapírral, hozzávalókat, galuskákat, finomliszt, Gesztenyés, halmozunk, zabpehely, kiszedjük, beleszúrt, rumaroma, kevesebb, porcukor, tallérok, tepsiből, kihűtjük, sütemény, egészen, tepsibe, tejszín, megsült, sütőben, porcukor, gesztenyemassza, finomliszt, tejszín, zabpehely, csipet, szódabikarbóna, kevesebb mint doboz rumaroma,
|
|
|
|
|