Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A rizst kétszeres mennyiségű, forró, sós vízben puhára pároljuk, fedő alatt. A zöldségeket vajon megpároljuk, a fűszerezzük és mielőtt készen lenne, felöntjük tejszínnel. Hozzákeverjük a rizst és a parmezánt, majd forrón tálaljuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat kívánok!
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
szilnora
2014.09.29 13:58
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
rizst kétszeres, zöldségeket vajon, Hozzákeverjük, megpároljuk, fűszerezzük, rizottórizs, zöldségeket, vöröshagyma, tejszínnel, mennyiségű, felöntjük, zöldborsó, sárgarépa, fehérbors, kétszeres, parmezánt, pároljuk, tálaljuk, kukorica, étvágyat, tejszín, Zöldség, mielőtt, kívánok, rizottó, vízben, puhára, készen, vöröshagyma, fehérbors, rizottórizs, sárgarépa, marék kukorica, marék zöldborsó, gomba, sajt, tejszín, teavaj,
|
|
|
|
|