Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A hagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk, és a vajon üvegesre pároljuk. A liszttel megszórjuk, és kevergetve addig sütjük, amíg aranysárga lesz. A zöldséglevest és a tejet apránként beleöntjük, közben állandóan kevergetjük, nehogy összecsomósodjon. Sóval, borssal, köménnyel ízesítjük, és lefedve kis lángon 30 percig főzzük.
Közben a sajtról a kérget levágjuk, a sajtot finomra reszeljük. Az újhagymát megtisztítjuk, alaposan megmossuk, és világoszöld részével együttfelaprítjuk.
A sajt 1/3-át a levesbe szórjuk, és kevergetve feloldjuk benne. A maradék reszelt sajtot a snidlinggel meg az újhagymával összekeverjük, előmelegített tányérokba rakjuk, majd a levest rámerjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Megszórhatjuk még pirított kenyérkockákkal is.
|
|
|
|
0 komment
|
4 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.04 11:47
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
hagymát megtisztítjuk, vajon üvegesre, liszttel megszórjuk, tejet apránként, kérget levágjuk, sajtot finomra, újhagymát megtisztítjuk, levesbe szórjuk, maradék reszelt, újhagymával összekeverjük, levest rámerjük, összecsomósodjon, kenyérkockákkal, előmelegített, összekeverjük, leveskockából, megtisztítjuk, megtisztítjuk, zöldséglevest, Megszórhatjuk, zöldségleves, kevergetjük, vöröshagyma, világoszöld, újhagymával, snidlinggel, aranysárga, Snidlinges, tányérokba, kevergetve, beleöntjük, megszórjuk, kevergetve, ízesítjük, sajtleves, állandóan, újhagymát, szál újhagyma, nagy csokor snidling, gruyere vagy ementáli sajt, csipet őrölt kömény, bors, zöldségleves leveskockából, vöröshagyma,
|
|
|
|
|