Fogás: desszert, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
1. Vágjuk ketté az almákat és távolítsuk el a közepét a magokkal együtt. Ez után vágjuk fel vékony szeletekre.
2. A többi hozzávalót tedd egy nagy tálba és alaposan kevert össze habverővel. Így kapni fogsz egy vastagabb, sima tésztát.
3. A sütőformát vajazd és lisztezd ki, majd tedd bele az összekevert tésztát. Az alma szeleteket tűzdeld bele a tésztába, egyenlően elosztva. Igény szerint a tetejére is tehetsz pár darabot.
4. Tedd sütőbe 180° -on 45 percre, amíg aranybarna nem lesz.
5. A végén hintsd meg porcukorral.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A pitét langyosan szokták fogyasztani, ha forró egy kanál vanília fagyival is fogyasztható együtt.
|
|
|
|
0 komment
|
21 ember kedveli
|
lilagondolatok
2016.01.19 13:17
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
magokkal együtt, többi hozzávalót, nagy tálba, sütőformát vajazd, összekevert tésztát, alma szeleteket, végén hintsd, pitét langyosan, kanál vanília, szódabikarbóna, fogyasztható, összekevert, porcukorral, fogyasztani, hozzávalót, szeletekre, távolítsuk, habverővel, szeleteket, aranybarna, sütőformát, langyosan, egyenlően, teáskanál, vastagabb, lehetőleg, tésztába, lisztezd, magokkal, porcukor, fagyival, elosztva, tetejére, alaposan, citromlé, tojás, cukor, csomag vanília cukor, búza liszt, citromlé, teáskanál szódabikarbóna, porcukor,
|
|
|
|
|