Fogás: desszert, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A tejfölt tálba öntjük és beleszórjuk a pudingport. Jól kikeverjük, majd hozzáadjuk a vaníliás cukrot.
A tortaforma alját megtöltjük babpiskótával, majd a tejfölös massza felét rátesszük. A massza tetejére ismét piskótákat helyezünk, és ezt addig folytatjuk, amíg a krém el nem fogy. A tetejét végül megkenjük a krémmel, majd gyümölcsöt teszünk rá. Ráöntjük a zacskón lévő leírás szerint elkészített tortazselét a tortára. Hűtőbe tesszük és fél nap után szeletelhető.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Én barackkal csináltam de bármilyen gyümölccsel nagyon finom.
Az oldalát díszíthetjük egy kis pirított mandulával.
Jó étvágyat!
|
|
|
|
0 komment
|
18 ember kedveli
|
birann
2013.07.22 18:26
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
tejfölt tálba, vaníliás cukrot, tortaforma alját, tejfölös massza, massza tetejére, tetejét végül, zacskón lévő, oldalát díszíthetjük, babpiskótával, szeletelhető, díszíthetjük, beleszórjuk, elkészített, babapiskóta, Babapiskóta, tortazselét, gyümölccsel, hozzáadjuk, kikeverjük, pudingport, tortaforma, mandulával, piskótákat, gyümölcsöt, megtöltjük, folytatjuk, őszibarack, tortazselé, rátesszük, barackkal, bármilyen, helyezünk, megkenjük, csináltam, nagy pohár tejföl, csomag Aranka puding, csomag babapiskóta, őszibarack, vaníliás cukor,
|
|
|
|
|