Fogás: desszert, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A mázat csinálom meg először:a porcukrot és a tejet alaposan elkeverem, félre teszem.
A tésztához valókat jól kikeverem,s a formákban elosztom.
A morzsához a lisztet, cukrot, fahéjat,vajat és a diót / mandulát / kidolgozom, ami morzsa szerű lesz.
A formában lévő tésztán elosztom a morzsát és megsütöm.
180 fokon 22-27 perc alatt megsül.
Amikor a tészta kihűlt meglocsolom a mázzal és nemsoká már tálalható is süti.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Nagyon finom !
|
|
|
|
1 komment
|
4 ember kedveli
|
ibolya58
2012.04.25 22:30
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
ziman |
2012.04.26. 10:51 (#1) |
|
|
Kifogom próbálni szoktam sütni de csokist meg túrost de ez fini lehet. |
| |
|
|
|
mázat csinálom, tejet alaposan, tésztához valókat, formákban elosztom, formában lévő, tészta kihűlt, szódabikarbóna, meglocsolom, kidolgozom, tésztához, elkeverem, kikeverem, morzsához, tálalható, formákban, porcukrot, csinálom, mandulát, kockákra, elosztom, alaposan, formában, krémsajt, tetejére, étvágyat, elosztom, porcukor, megsütöm, kívánok, morzsás, nemsoká, sűtőpor, csésze liszt-18, sűtőpor, szódabikarbóna, csésze cukor-15, csésze krémsajt, vanília aroma, tojás, csésze tej-60, liszt alma kockákra vágva, tetejére morzsa, liszt, cukor, izlés szerint fahéj, hideg, vagy mandula, mázhoz, porcukor,
|
|
|
|
|