Fogás: desszert, Alkalom: karácsony, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A narancshéját a liszthez adjuk, a sütőporral és a kakaóporral, és ezt a száraz keveréket dolgozzuk bele a porcukorral habosra kikevert tojássárgájába, felváltva a tojásfehérje habjával
A tejszínt felverjük.
Miután a piskóta kihűlt kettévágjuk, alulra kerül a narancslével megfőzött vaníliapuding, erre jön a tejszínhab, majd a piskóta, csoki máz a tetejére.
Két órát várunk, hogy lehessen szeletelni
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A "hulala" tejszínt azért szeretem, mert nem kell hozzá habfixáló, és mégis nagyon jó minőségű habot, krémet kapunk., nem ereszt levet.
Én mindig ezt szoktam használni.
|
|
|
|
0 komment
|
7 ember kedveli
|
kerika03
2012.02.13 19:56
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
liszthez adjuk, száraz keveréket, tojásfehérje habjával, tejszínt felverjük, piskóta kihűlt, narancslével megfőzött, tojássárgájába, kristálycukor, vaníliapuding, narancshéját, narancslével, tojásfehérje, porcukorral, kakaóporral, tortabevonó, kettévágjuk, tejszínhab, szeletelni, sütőporral, keveréket, narancslé, dolgozzuk, felváltva, felverjük, megfőzött, használni, habfixáló, liszthez, minőségű, habjával, tejszínt, lehessen, tojás, porcukor, liszt, evőkanál kakaópor, narancs reszelt héja, sütőpor, KRÉMHEZ, %-os narancslé rostos, vanília puding, kristálycukor, hulala cukrász tejszín, tortabevonó,
|
|
|
|
|