Fogás: desszert, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A vajastésztát szobahőmérsékleten felengedem. Az almákat lereszelem. A cukrot összekeverem a fahéjjal és a mazsolát rumba áztatom. A vékonyra kinyújtott tészta közepét, meghintem zsemlemorzsával és ráhalmozom a kinyomkodott mazsolával összekevert almát. Meghintem a darált dióval és a fahéjas cukorral. A tészta egyik oldalát, megkenem tojással, ráhajtom a másik oldalát és összeragasztom. 220 °C-ra előmelegített sütőbe teszem.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat kívánok.
|
|
|
|
0 komment
|
6 ember kedveli
|
csordasne
2014.04.05 16:19
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
almákat lereszelem, cukrot összekeverem, mazsolát rumba, vékonyra kinyújtott, kinyomkodott mazsolával, darált dióval, fahéjas cukorral, tészta egyik, másik oldalát, zsemlemorzsával, összeragasztom, előmelegített, zsemlemorzsa, összekeverem, vajastésztát, kinyomkodott, összekevert, lereszelem, felengedem, ráhalmozom, kinyújtott, mazsolával, Meghintem, meghintem, cukorral, étvágyat, ráhajtom, mazsolát, tojással, megkenem, fahéjjal, vékonyra, oldalát, fahéjas, leveles, leveles tészta, alma, cukor, darált, mazsola, zsemlemorzsa, tojás, őrölt fahéj,
|
|
|
|
|