Fogás: desszert, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A vizet és a tejet forraljuk fel egy kis lábosban a 3 dkg mézzel, és a vajjal. Majd szórjuk bele a darát, és folyamatos kevergetés mellett sűrítsük be annyira, hogy a kása elváljon az edény falától. Ha elkészült, keverjük bele a túrót, és a citromhéjat. Öntsük a piteformába.
A joghurtot keverjük ki a keményítővel, a citromlével, kaporral, és a mézzel, öntsük a darára. 175 fokos előmelegített sütőben 30-35 percig süssük, majd hűtsük ki.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A szeleteket kis kaporággal díszítsük.Jó étvágyat !
|
|
|
|
0 komment
|
4 ember kedveli
|
haaapci
2012.09.21 21:24
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
tejet forraljuk, kása elváljon, edény falától, joghurtot keverjük, előmelegített, kukoricadara, Gluténmentes, keményítővel, zsírszegény, citromhéjat, piteformába, citromlével, kevergetés, Hozzávalók, szeleteket, folyamatos, kaporággal, teáskanál, elkészült, forraljuk, joghurtot, díszítsük, szelethez, citromlé, réteghez, evőkanál, aprított, lábosban, keverjük, keverjük, Hozzávalók szelethez, alaphoz kukoricadara, citrom reszelt héja, zsírszegény túró, kapros réteghez, light natúr joghurt, kukoricakeményítő, teáskanál citromlé, evőkanál aprított kapor,
|
|
|
|
|