Fogás: előétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 20 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A megmosott sárga paprikák végét levágom kimagozom a paprikát
Az elejét is levágom úgy hogy egy kicsi lyuk legyen rajta.Ez azért kell hogy a sütés közben keletkező gőz hatására ne jöjjön ki a töltelék a paprikából.
A zsemléket ugyanúgy megcsinálom mint amikor fasírozottat készítek. csak ebben nincs hús.
Beletöltöm a paprikába és forró olajban kisütöm.
Vegetáriánusoknak is kiváló .Előételként is megállja a helyét.
De sült főtt vagy akár rántott húsoknak is kiváló körete lehet.
tehetünk bele májkrémet is vagy elkapart csirkemájat.Vagy esetleg reszelt sajtot.Ízléstől és pénztárcától függően.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Lecsó paprikából is el lehet készíteni.Én erős sárga paprikával is csináltam már.Nem drága étel.
Az elkészítési idő főleg a mennyiségtől függ.
|
|
|
|
0 komment
|
4 ember kedveli
|
evacsoki
2013.10.14 22:40
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
megmosott sárga, kicsi lyuk, sütés közben, zsemléket ugyanúgy, mennyiségtől függ, őröltpaprika, pénztárcától, fasírozottat, mennyiségtől, sárgapaprika, csirkemájat, Előételként, vöröshagyma, megcsinálom, ételízesítő, elkészítési, Beletöltöm, paprikából, paprikából, paprikával, csináltam, keletkező, zsemléket, kimagozom, fokhagyma, májkrémet, megmosott, paprikába, készíteni, húsoknak, hatására, sárgapaprika, fokhagyma, vöröshagyma, tojás, olaj sütéshez,
|
|
|
|
|