Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A csirkemájat megmossuk és felaprítjuk.A szalonnát kockára vágjuk és megpirítjuk és rátesszük a csirkemájat. Mikor megpuhult ,hozzáadjuk felkockázott hagymát,sózzuk,borsozzuk és meghintjük tárkonnyal.A babot leöblítjük és a májhoz adjuk.Összefőzzük,ráöntjük a tejszínt s még 4-5 percig együtt főzzük .Burgonyapürével,vagy puliszkával tálaljuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
jó étvágyat kívánok!
|
|
|
|
0 komment
|
4 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.01.23 08:50
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
csirkemájat megmossuk, szalonnát kockára, babot leöblítjük, májhoz adjuk, Burgonyapürével, felkockázott, felaprítjuk, megpirítjuk, csirkemájat, Összefőzzük, puliszkával, vöröshagyma, csirkemájat, tárkonnyal, hozzáadjuk, leöblítjük, meghintjük, rátesszük, szalonnát, megpuhult, tejszínes, megmossuk, borsozzuk, csirkemáj, csirkemáj, szárított, ráöntjük, tejszínt, tálaljuk, szalonna, csirkemáj, szalonna, vöröshagyma, konzerv, tejszín, bors, szárított tárkony,
|
|
|
|
|