Fogás: ital, Alkalom: farsang, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A gyümölcsöket meghámozva és magházukat kivágva tegyünk fel egy lábos vízbe forralni.
Adjuk hozzá a cukrot, vaníliát, fahéjat és főzzük tovább őket. Öntsük hozzá a vörösbort, majd hagyjuk kihűlni.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Kihűlés után szűrjük le és máris fogyasztható.
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
donaldduck
2012.07.27 20:40
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
gyümölcsöket meghámozva, lábos vízbe, fogyasztható, gyümölcsöket, magházukat, meghámozva, Gyümölcsös, kikaparva, vörösbort, vaníliát, Szerelmi, forralni, magjával, tegyünk, fahéjat, kivágva, kihűlni, hagyjuk, vanília, Bájital, Kihűlés, szűrjük, együtt, cukrot, főzzük, tovább, Öntsük, Adjuk, alma, körte, cukor, fahéj, édes vörös,
|
|
|
|
|