Regisztráció  Belépés
Új recept írása | Receptjeim | Kedvenc receptjeim | Receptek
Darált dióba forgatott libamáj pirított petrezselyemmel recept Kedvelt receptek
Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: közepes
Hozzávalók 4 főre
» 60 dkg libamáj
» csipetnyi
» A panírhoz:
» liszt, tojás,darált dió
» a sütéshez:
» olaj
» 1 csokor petrezselyem
Tetszik a recept. Berakom a kedvenc receptjeim közé!
Elkészítés:

Első lépésként a libamájat közepes vastagságúra felszeleteljük.A szeleteket megsózzuk,majd a szokásos módon lisztbe,tojásba forgatjuk,végső lépésként azonban zsemlemorzsa helyett,durvábbra darált dióba forgatjuk.Közben egy serpenyőben olajat hevítünk kb 150-180 fokra és megsütjük benne az előkészített szeleteket..A petrezselyemszálakat rövid időre a forró olajba tesszük,majd itatóspapírra helyezzük.
A májat vajas burgonyapürével és a sült petrezselyemmel kínáljuk.Jól illik a májhoz a roston megsütött gyümölcs is.
Megjegyzés / tipp:

Én a májat csak egész gyengén sózom meg,s ha szükséges a végén utánasózom
0 komment 3 ember kedveli erzsikepuskas
2014.01.29 09:40
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet:
Kommentek Új komment
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét!
Címkék
libamájat közepes, szeleteket megsózzuk, szokásos módon, serpenyőben olajat, előkészített szeleteket, forró olajba, sült petrezselyemmel, roston megsütött, májat csak, végén utánasózom, burgonyapürével, petrezselyemmel, petrezselyemmel, felszeleteljük, itatóspapírra, vastagságúra, előkészített, petrezselyem, zsemlemorzsa, serpenyőben, szeleteket, szeleteket, utánasózom, libamájat, lépésként, lépésként, forgatjuk, forgatott, szükséges, helyezzük, megsütött, csipetnyi, megsózzuk, megsütjük, forgatjuk, durvábbra, libamáj, csipetnyi, panírhoz, liszt tojásdarált, sütéshez, olaj, csokor petrezselyem,
Almás túrótorta
0 komment 10 ember kedveli
Húsos palacsinta-gombaszósszal-
0 komment 6 ember kedveli
Borsos tokány tarhonyával
0 komment 4 ember kedveli
Mézes körte
0 komment 3 ember kedveli
Mazsolás császármorzsa búzadarából
0 komment 11 ember kedveli
Nyárson sül hal
0 komment 4 ember kedveli
Spenótturmix
0 komment 2 ember kedveli
Mákos guba
1 komment 6 ember kedveli
Kókusz fagylalt
0 komment 5 ember kedveli
Clafoutis
0 komment 5 ember kedveli
Sport szelet
0 komment 4 ember kedveli
Puputa
0 komment 3 ember kedveli
Zöldséges ragu bográcsban.
0 komment 6 ember kedveli
Tejbe sült csirke hús
0 komment 22 ember kedveli
Malacnyelv lencsével...
0 komment 5 ember kedveli
Kolbásszal töltött karaj
1 komment 6 ember kedveli
Receptbázis - A legfinomabb házi receptek gyűjteménye
© 2017 TVN.HU Kft.