Regisztráció  Belépés
Új recept írása | Receptjeim | Kedvenc receptjeim | Receptek
Darált dióba forgatott libamáj pirított petrezselyemmel recept Kedvelt receptek
Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: közepes
Hozzávalók 4 főre
» 60 dkg libamáj
» csipetnyi
» A panírhoz:
» liszt, tojás,darált dió
» a sütéshez:
» olaj
» 1 csokor petrezselyem
Tetszik a recept. Berakom a kedvenc receptjeim közé!
Elkészítés:

Első lépésként a libamájat közepes vastagságúra felszeleteljük.A szeleteket megsózzuk,majd a szokásos módon lisztbe,tojásba forgatjuk,végső lépésként azonban zsemlemorzsa helyett,durvábbra darált dióba forgatjuk.Közben egy serpenyőben olajat hevítünk kb 150-180 fokra és megsütjük benne az előkészített szeleteket..A petrezselyemszálakat rövid időre a forró olajba tesszük,majd itatóspapírra helyezzük.
A májat vajas burgonyapürével és a sült petrezselyemmel kínáljuk.Jól illik a májhoz a roston megsütött gyümölcs is.
Megjegyzés / tipp:

Én a májat csak egész gyengén sózom meg,s ha szükséges a végén utánasózom
0 komment 3 ember kedveli erzsikepuskas
2014.01.29 09:40
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet:
Kommentek Új komment
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét!
Címkék
libamájat közepes, szeleteket megsózzuk, szokásos módon, serpenyőben olajat, előkészített szeleteket, forró olajba, sült petrezselyemmel, roston megsütött, májat csak, végén utánasózom, burgonyapürével, petrezselyemmel, petrezselyemmel, felszeleteljük, itatóspapírra, vastagságúra, előkészített, petrezselyem, zsemlemorzsa, serpenyőben, szeleteket, szeleteket, utánasózom, libamájat, lépésként, lépésként, forgatjuk, forgatott, szükséges, helyezzük, megsütött, csipetnyi, megsózzuk, megsütjük, forgatjuk, durvábbra, libamáj, csipetnyi, panírhoz, liszt tojásdarált, sütéshez, olaj, csokor petrezselyem,
Halászlé
5 komment 6 ember kedveli
RAKOTT HURKA
0 komment 4 ember kedveli
Tiszai halászlé-bográcsban-
2 komment 5 ember kedveli
Gumi torta
0 komment 2 ember kedveli
Jaffa szelet
2 komment 23 ember kedveli
Vegetáriánus lencsés hurka
0 komment 5 ember kedveli
Sertésszelet Medve bundában
0 komment 30 ember kedveli
Majonézes, zöldséges "tojásos " őzgerinc !
0 komment 24 ember kedveli
Tárkonyos vaddisznó raguleves-ahogy én készítem-
0 komment 8 ember kedveli
Babos egytálétel
0 komment 5 ember kedveli
Farsangi részeges csirke
0 komment 4 ember kedveli
Kairói csirkeragu
0 komment 7 ember kedveli
Almás püspökkenyér
0 komment 5 ember kedveli
Kakaós-mandulás muffin
0 komment 1 ember kedveli
Rakott zöldbab
0 komment 3 ember kedveli
Sült libamell
0 komment 2 ember kedveli
Receptbázis - A legfinomabb házi receptek gyűjteménye
© 2018 TVN.HU Kft.