Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A harcsafilét felkockázzuk, sóval, őrölt borssal átforgatjuk, és kicsit pihentetjük.
A serpenyőben kevés olajat hevítünk.
Beledobjuk a halkockákat, és kicsit megpirítjuk.
Mellétesszük a szemelt, kimagozott szőlőt, és egy deci tokaji aszút és együtt pároljuk.
Ha megpárolódott, hozzátesszük a főzőtejszínt, szükség szerint utánasózzuk, borsozzuk, és beleöntjük a maradék fél deci aszút. Összerottyantjuk.
Petrezselymes rizzsel tálaljuk,
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
paradicsom karikával és petrezselyemzölddel díszítjük
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
bartakitty
2012.01.15 20:29
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
harcsafilét felkockázzuk, serpenyőben kevés, deci tokaji, Összerottyantjuk, Petrezselymes, megpárolódott, főzőtejszínt, hozzátesszük, felkockázzuk, Mellétesszük, utánasózzuk, átforgatjuk, pihentetjük, megpirítjuk, halkockákat, serpenyőben, harcsafilét, főzőtejszín, Beledobjuk, harcsafilé, kimagozott, paradicsom, harcsafilé, beleöntjük, borsozzuk, díszítjük, karikával, hevítünk, tálaljuk, nagyobb afrikai harcsafilé, tokaji aszú, kevéske olaj, főzőtejszín, fürt szőlő, őrölt bors,
|
|
|
|
|