Fogás: egyéb, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 15 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
a felmelegített olajban elkeverünk 2 kiskanálnyi apróra vágott tárkonyt, kicsit pirítjuk
hozzáadunk 2 kanál lisztet, vigyázunk ne piruljon meg
fokozatosan hozzáadjuk a tejet, a sót
ha nagyon sűrű, vízzel pótoljuk, állandóan kavarva, míg el nem érjük a kívánt állagot
kevés ecettel savanyítani is lehet
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Párolt húsokhoz, zöldségekhez kitűnő
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
bodoban
2016.10.25 12:37
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
felmelegített olajban, kívánt állagot, felmelegített, Tárkonymártás, zöldségekhez, kiskanálnyi, fokozatosan, savanyítani, elkeverünk, hozzáadunk, hozzáadjuk, vigyázunk, állandóan, pirítjuk, pótoljuk, tárkonyt, piruljon, húsokhoz, állagot, olajban, kavarva, tárkony, ecettel, lisztet, nagyon, kicsit, vízzel, kitűnő, tárkony, tej, olaj, liszt,
|
|
|
|
|