Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A húst bőrös oldalánál beirdaljuk, sóval és borssal, zúzott fokhagymával bedörzsöljük.
A megtisztított vöröshagymával és paradicsommal kevés forrásban levő vízben lefedve mindkét oldalon addig pároljuk (kb. 30 perc), míg a víz el nem fő, és a hús jó félig meg párolódott.
Kivesszük, megszórjuk a köménymaggal, grillre helyezzük, és többszöri forgatás és locsolás mellett ropogósra sütjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Tálra tesszük, és a grillen sütött hámozott, sült krumplival tálaljuk.
|
|
|
|
0 komment
|
8 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.04 12:37
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
húst bőrös, megtisztított vöröshagymával, grillen sütött, vöröshagymával, paradicsommal, megtisztított, fokhagymával, köménymaggal, bedörzsöljük, vöröshagyma, krumplival, paradicsom, párolódott, sertésnyak, Sertéssült, megszórjuk, beirdaljuk, többszöri, oldalánál, ropogósra, forrásban, Kivesszük, helyezzük, fokhagyma, pároljuk, locsolás, hámozott, tálaljuk, forgatás, vöröshagyma, paradicsom, bors, kömény, fokhagyma,
|
|
|
|
|