Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A krumplit, hámozás után, apró kockákra vágjuk. A füstölt szalonnát felkockázzuk és zsírjára sütjük. A pirított szalonnát szűrőkanállal kivesszük és félrerakjuk. A megmaradt zsírban megpirítjuk a tésztát. Akkor jó, ha szép halványbarnák. Hozzátesszük a nagyon apróra vágott vöröshagymát. Kicsit még pirítjuk, majd a tűzről levéve, hozzáadjuk a pirospaprikát. Felöntjük meleg vízzel, megfűszerezzük, beletesszük a krumplit és a sült szalonnakockákat. Forrás után, takarékon főzzük, kb. fél órát.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat kívánok.
|
|
|
|
0 komment
|
4 ember kedveli
|
ildikobezsan
2014.03.07 15:16
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
füstölt szalonnát, pirított szalonnát, megmaradt zsírban, nagyon apróra, tűzről levéve, sült szalonnakockákat, szalonnakockákat, megfűszerezzük, halványbarnák, szűrőkanállal, pirospaprikát, felkockázzuk, Hozzátesszük, pirospaprika, vöröshagymát, beletesszük, félrerakjuk, ételízesítő, megpirítjuk, vöröshagyma, hozzáadjuk, kivesszük, szalonnát, Felöntjük, takarékon, szalonnát, megmaradt, zsírjára, pirított, Lebbencs, pirítjuk, szalonna, pirospaprika, vöröshagyma, füstölt szalonna, ételízesítő, burgonya, kocka tészta,
|
|
|
|
|