|
Kürtöskalács házilag
|
A lisztbe szitáld bele az élesztőt és a cukrot. Vegyítsd össze őket, majd az egész tojásokat, illetve a tojássárgákat is kever... |
1 komment
|
15 ember kedveli
|
53ilona
2013.10.07 22:32
|
|
|
|
|
|
Sült alma vaniliamártással
|
1.)A töltelékhez a mazsolát , a sárgabarackot és a diót felaprózzuk ,hozzákeverjük a gyömbért ,a fahéjat és a mézet.a citrom hé... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.09.20 16:41
|
|
|
|
|
|
Márton-napi libasült
|
Bekapcsoljuk a sütőt 170 fokra.
A fűszereket jól elkeverjük az olajban.
A megtisztított és szárazra törölt comb... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
53ilona
2013.08.23 17:47
|
|
|
|
|
|
Abbahagyhatatlan csirke
|
A feldarabolt csirkét sóval, borssal fűszerezzük. (Aki nem szereti a bőrét, leszedheti és úgy fűszerezheti a csirkét.)
A liszt... |
1 komment
|
24 ember kedveli
|
birann
2013.07.16 21:11
|
|
|
|
|
|
Isteni narancstorta
|
A fogyasztásra szánt nap előtt 1 nappal 1 narancs héját lereszelem, a többit vékonyan meghámozom és lekarikázom, hat kanál cuko... |
0 komment
|
16 ember kedveli
|
liza1
2013.05.19 07:24
|
|
|
|
|
|
Csirke Józsi módra
|
A szétdarabolt csirkét egy nagy, kivajazott tepsibe rakjuk.Fele ételízesítővel, borssal meghintjük, majd a karikákra vágott hag... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
galambjani
2013.02.05 05:45
|
|
|
|
|
|
Mogyorós csirke
|
A csirkét alaposan megmossuk, lefilézzük, apró kockára vágjuk, és lecsöpögtetjük.A turmixgépbe kanalazzuk a tejfölt, beleszórju... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.13 22:44
|
|
|
|
|
|
Narancsos kacsacomb
|
Az egész kacsát feldaraboljuk, majd a zsírosabb, bőrös részeket lefejtjük, egy serpenyőben - pici vizet aláöntve - kisütjük (íg... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
buki1298
2012.12.18 15:58
|
|
|
|
|
|
Borivók pecsenyéje
|
A húst 8 kis szeletbe vágom, és klopfolóval kiverem. A megmosott paradicsomot, paprikát és a megtisztított hagymát karikára vág... |
1 komment
|
11 ember kedveli
|
galambjani
2012.12.05 16:15
|
|
|
|
|
|
Bőrös fokhagymás Röfisült
|
A húst befűszerezem, egyenletesen bekenem a mustárral.
a zsírral kikenem a tepsit, a húst ráteszem, és még aláöntök 1 dl vizet... |
4 komment
|
4 ember kedveli
|
galambjani
2012.10.24 17:17
|
|
|
|
|
|
|