|
Régimódi krumplis palacsinta
|
A krumplit enyhén sós vízben, egészben megfőzzük. Még melegen megpucoljuk, majd krumplinyomón áttörjük.
Pár percig hűlni hag... |
0 komment
|
12 ember kedveli
|
taszat
2018.01.25 14:26
|
|
|
|
|
|
Kagylótészta hurkával
|
1. A brokkolit rózsáira bontjuk, leöblítjük, majd kevés sóval és a babérlevéllel ízesített, forrásban lévő vízbe dobjuk (ha mél... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
taszat
2017.12.31 16:10
|
|
|
|
|
|
Krumplifasírt
|
a főtt krumplit kicsi lyukú reszelőn lereszeljük
hozzáadjuk a sajtot reszelve és a tojást
sózzuk, borsozzuk
ezeket jól össze... |
0 komment
|
24 ember kedveli
|
bodoban
2016.11.16 14:51
|
|
|
|
|
|
Wokban pirított zöldségek spagettivel
|
Az anyagokat (sárgarépa, káposzta, hagyma) hosszú csíkokra szeleteljük. Wokban felforrósítjuk az olajat és beleszorul a zöldség... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
nemarika
2016.08.27 22:24
|
|
|
|
|
|
Magos pogácsa
|
Az anyagokat összekeverjük, hozzáadjuk a vizet fokozatosan. Keményebb állagú tészta legyen, és jól kidolgozzuk. 1-órát kelesztj... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
nemarika
2016.08.14 11:19
|
|
|
|
|
|
Patiszonfasírt dödöllével
|
Fasírt:
Anyagokat összekeverjük. Evőkanállal kiveszünk a masszából és zsemlyemorzsában meghempergetjük gömbölyűre és kissé lel... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
nemarika
2016.08.09 15:04
|
|
|
|
|
|
Gombás-krémsajtos töltött batyu
|
Az élesztőt langyos, cukros tejben felfuttatjuk. A többi hozzávalóval begyúrjuk a tésztát és egy órát meleg helyen kelesztjük.
... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
lilagondolatok
2016.04.11 21:27
|
|
|
|
|
|
Sonkás tészta sütve
|
A tésztát szokásos módon (sós, olajos vízben) felteszem főni, nem főzöm, csak ressre, hiszen később még bekerül a sütőbe.
Am... |
0 komment
|
17 ember kedveli
|
lilagondolatok
2016.03.26 14:42
|
|
|
|
|
|
Fenyőrügy frissítő ital
|
A friss fenyőhajtásokból isteni üdítő készíthető. A hagyományosan karácsonyfának állított lucfenyő, de ezüstfenyő is lehet az a... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
lilagondolatok
2016.03.16 21:11
|
|
|
|
|
|
Fokhagymás-parmezános sültkrumpli
|
Melegítsük elő a sütőt 225 fokra
Béleljük ki a sütőlemezt sütőpapírral
A burgonyákat jeges vízben hagyjuk ázni 30 percig
Kev... |
1 komment
|
7 ember kedveli
|
noble
2016.02.21 08:41
|
|
|
|
|
|
|