|
Milánói – kicsit másképp
|
Az elkészítése roppant egyszerű. Ledaráltam a csirkét, majd kevés olajon megpirítottam. Lehet hagymát is hozzáadni, fűszereztem... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
vinagi
2012.01.31 12:38
|
|
|
|
|
|
Amerikai palacsinta mascarpone krémmel
|
Az almákat meghámozzuk, negyedekbe vágjuk, magházukat kimetsszük. Az olvasztott vajon 6-7 perc alatt puhára pároljuk, félidőben... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
zsoka08
2012.01.29 16:14
|
|
|
|
|
|
Őrségi gombás flekken !
|
A gombát nem túl vékonyan felszeleteljük. A kakukkfűágat megmossuk, levélkéit letépkedjük. A hússzeleteket gyengén kiverjük. Eg... |
0 komment
|
13 ember kedveli
|
ibolya58
2012.01.29 15:05
|
|
|
|
|
|
Zöldséges halsaláta...
|
Egy tányérba beleteszem váltakozva a hozzávalókat, borsozom, meglocsolom citromlével, az olajokkal, s díszítem egy citromszel... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.26 09:45
|
|
|
|
|
|
Hamburger-csináld magad!-
|
A húst sóval, borssal, apróra vágott vagy reszelt hagymával összekeverjük. 8 db kb. 10-12 cm átmérőjű, 1 cm vastag pogácsákat f... |
0 komment
|
10 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.24 08:48
|
|
|
|
|
|
Kolbászos leves!
|
A hagymát megtisztítom, finomra vágom, lábasban, az olajon, kis lángon 5 perc alatt megfonnyasztom.. A kolbász bőrét lehúzom - ... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
ibolya58
2012.01.21 15:10
|
|
|
|
|
|
Mátrai betyár eldele
|
a hússzeleteket enyhén kiklopfolom besózom és borsozom,majd állni hagyom.A kolbászt és az uborkát a hagymát felkarikázom.Egy e... |
0 komment
|
16 ember kedveli
|
ibolya58
2012.01.21 13:23
|
|
|
|
|
|
Dödölle-pirított hagymával-
|
A krumplit megpucolom, vékony karikákra vágom. Megmosom, és egy nagyobb fazékba felteszem főni. Beledobom a sót.
Míg a krump... |
1 komment
|
13 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.20 06:24
|
|
|
|
|
|
NUTELLÁS MUFFIN
|
Bekapcsoltam a sütőt 200 C-ra (gázsütőn ez 6-os fokozat) és papírkapszlival kibéleltem 2 muffin tepsi összesen 24 db horpadását... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
bartakitty
2012.01.19 18:23
|
|
|
|
|
|
|