|
Máglyarakás
|
Az almákat megmossuk, félbevágjuk, magházukat kimetsszük, húsukat vékonyan fölszeleteljük. A fahéjjal megszórjuk, és 5 deka mar... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
birann
2013.07.25 21:07
|
|
|
|
|
|
Csokiszalámi
|
Egy lábosba tesszük a p.cukrot, a tejjel és a beledarabolt rámával és olvadásig keverjük, majd hozzáadjuk a kakaóport és tak... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
kutyuli777
2013.03.02 01:46
|
|
|
|
|
|
Rakott zöldbab
|
A rizst megmosom, és a vajon üvegesre pirítom. A tojást megfőzöm, a sajtot lereszelem, a húst apró kockára vágom, hagymát karik... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
jusztis
2012.10.17 23:53
|
|
|
|
|
|
Bakonyi sertésborda
|
A hús kiklopfoljuk, megsózzuk, forró olajon elősütjük, majd félretesszük. A visszamaradt zsiradékban üvegesre pirítjuk a kockár... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
nagycina
2012.03.16 07:34
|
|
|
|
|
|
Aranygaluska
|
1 dl cukros tejbe felfuttatjuk az élesztőt, majd a liszthez adjuk a tojással langyos tejjel és az olajjal együtt. Közepes kemén... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
zozo950
2012.03.07 22:56
|
|
|
|
|
|
Káposztás sonkás palacsinta !
|
A párolt káposztát előre el lehet és kell is készíteni, mivel hidegen fogom felhasználni.
A palacsinta tésztát alaposan kikeve... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
ibolya58
2012.02.11 22:10
|
|
|
|
|
|
Kossuth-rostélyos
|
A rostélyosokat kissé kiverjük, megsózzuk, borsozzuk. Forró zsírban mindkét oldalukat pirosra sütjük, majd lábasba rakjuk. Egy ... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
zsoka08
2012.01.07 20:26
|
|
|
|
|
|
jókai bableves
|
Elkészítés:
Előző este beáztatjuk a csülköt és a babot.A meghámozott f.hagymát és a borsot teafű-tartóba rakjuk (így könnyedé... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
gabendj
2011.12.27 11:51
|
|
|
|
|
|
Lencseleves füstölt kolbásszal
|
Felkarikázom a kolbászt és a vöröshagymát ,finomra zúzom a fokhagymát és vékony csíkokra vágom a kelkáposztát.Egy nagyobb edény... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
pola62
2011.12.17 09:10
|
|
|
|
|
|
|