|
Keverve sült bárány feketebab mártásban
|
Az erjesztett fekete babot tegyük tálba, öntsük le forrásban lévő vízzel, hagyjuk ázni 20 percig, majd jól csepegtessük le.
Sz... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
projo2
2013.06.05 23:18
|
|
|
|
|
|
sütőtök-krémleves
|
A sütőtököt megtisztitjuk (vigyázat!kemény a héja).Majd 2-3 cm oldalú kockákra vágjuk. A beléből a magokat kivesszük, majd a be... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
hogyu
2013.03.22 17:51
|
|
|
|
|
|
Halászlé kiadósan, finoman
|
Én általában élőpontyot veszek, ugyanis ebben benne vannak a belsőségek is, és mi nem dobjuk ki a hal fejét sem, mert a fér... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.31 22:49
|
|
|
|
|
|
Zellerkrémleves
|
A zellert és a sárgarépát meghámozzuk, felszeleteljük (zellert hosszúkás darabokra, a sárgarépát karikákra). A felaprítot... |
1 komment
|
1 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.20 19:41
|
|
|
|
|
|
Olcsó póréhagymás sajtkrémleves
|
A póréhagymát apróra vágjuk. (A zöld levelét is tegyük bele. Nagyon finom ízt ad, és izgalmasan néz ki a levesben.) Majd fo... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.15 22:06
|
|
|
|
|
|
Vajrépa leves rizzsel
|
A vajrépát meghámozzuk és körülbelül egy centiméteres kockákra vágjuk.Egy lábasban a vajat és az olívaolajat felmelegítjük, bel... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.12 21:49
|
|
|
|
|
|
Bárányhúsos csorba.
|
A zöldségeket vágjuk 1x1 cm-es kockákra, a ceruzababot 3 cm hosszúra, majd kezdjük el dinsztelni a forró olajon.
6-7 perc után... |
1 komment
|
4 ember kedveli
|
haaapci
2012.09.24 17:38
|
|
|
|
|
|
Párizsi hagyma leves.
|
A hagymát megtisztítjuk, vékony csíkokra vágjuk, majd egy lábosban vajon megfonnyasztjuk.
Borral és az erőlevessel felöntj... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.06.28 13:46
|
|
|
|
|
|
Debreceni zöldséges tarhonya.
|
A tarhonyát vajon megpirítjuk, sózzuk, borsozzuk, majd kétszer annyi vízzel felengedjük, és lefedve pároljuk.
A zöldségeke... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.06.26 13:36
|
|
|
|
|
|
|