|
Karácsonyi egybesült fasírt
|
A zöldségeket pucoljuk, mossuk. A paprikát, a hagymát és 6 szelet bacont apró kockára vágunk. A répát vastag lyukú reszelőn ler... |
0 komment
|
12 ember kedveli
|
lilagondolatok
2014.12.22 22:14
|
|
|
|
|
|
Kuruc pecsenye
|
A húsokat kiklopfoljuk, sóval, borssal fűszerezzük, ezután vékonyan bekenjük mustárral. 4 hússzeletre rátesszük a szeletelt füs... |
2 komment
|
19 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.02.27 08:37
|
|
|
|
|
|
Ízes burgonya "pecsenye"
|
A bacont 2 cm- s darabokra vágom és a vajon megpiritom , kiveszem egy tányérra.
A maradék zsiradékon megpiritom a karikára vág... |
0 komment
|
18 ember kedveli
|
ibolya58
2013.03.10 22:55
|
|
|
|
|
|
Kacsasült almás savanyú káposztával.
|
A megmosott pecsenyekacsa hasüregét kissé megsózzuk, majd a külső részét is, ezután enyhén megborsozzuk.
Egy olyan lábasba vag... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
haaapci
2012.10.16 21:37
|
|
|
|
|
|
Sarkadi pecsenye!
|
A karajt 4 egyforma szeletre vágom fel, kissé besózom.
Egy serpenyőben felolvasztom a vajat a szeleteket elősütöm.
Ez kb: 3-... |
0 komment
|
21 ember kedveli
|
ibolya58
2012.04.19 13:31
|
|
|
|
|
|
Ördög pecsenye
|
Forró olajban megdinszteljük a cikkekre vágott vöröshagymát, hozzáadjuk a csíkokra vágott sertéshúst, valamint ízlés szerint só... |
0 komment
|
29 ember kedveli
|
mildiko50
2012.02.29 18:08
|
|
|
|
|
|
Boszorkány tál
|
A csülköket a sütőben vöröshagyma, paprika, kömény, paradicsom,
só, bors olaj és kevés vízzel megsütjük.
A húspogácsához a ... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
laci50
2012.02.27 18:16
|
|
|
|
|
|
vasvári cigány pecsenye!
|
a szűzérmét közepes vastagságúra / kis ujjnyra /
felszeletelem.
Besózom és borsozom,majd félre rakom.
Addig míg a hús pihen,... |
1 komment
|
23 ember kedveli
|
ibolya58
2012.01.21 13:57
|
|
|
|
|
|
Brassói apró pecsenye...
|
A húst leöblítjük, szárazra töröljük, és kb. 1-2 cm széles, 4-5 cm hosszú csíkokra felvágjuk. A szalonnát gyufaszál vékonyság... |
1 komment
|
73 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.13 12:34
|
|
|
|
|
|
Boros pecsenye
|
A zsemléket a fehérborba áztatjuk, majd jól kinyomkodjuk, és összekeverjük a szeletekre vágott, olajban megpárolt gombával, a p... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
zsoka08
2012.01.05 10:01
|
|
|
|
|
|
|