|
Rizlinges marhasült vincellérné módra
|
A húst bedörzsöljük sóval,majd forró zsíron mindkét oldalán pirosra sütjük.Kiemeljük,a visszamaradt zsiradékon pedig megfuttatj... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.11.24 20:13
|
|
|
|
|
|
Babos káposztaleves
|
A babot egy éjszakára beáztatjuk.A felforrósított olajon üvegesre pirítjuk az apróra vágott vöröshagymát és az összezúzott fokh... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.11.15 15:34
|
|
|
|
|
|
Scsí
|
A marhahúst lemossuk,és hideg vízbe főni tesszük,majd habját leszedjük és bezöldségeljük. Sóval ,borssal fűszerezzük,majd ha ké... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.11.08 13:37
|
|
|
|
|
|
Székely libacomb
|
A libacombot kettévágjuk,és bőrét kockásra bevagdaljuk.Felhevítjük a libazsírt,megdinszteljük benne a felszeletelt vöröshagymát... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.11.07 21:27
|
|
|
|
|
|
Törökös egytálétel cseréptálban
|
A cserép tálat fél órára vízbe áztatom. Ezután a hozzávalókat rétegezve belerakom az edénybe abban a sorrendben, ahogy fel vann... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
53ilona
2013.10.13 22:17
|
|
|
|
|
|
Őzcomb Vadas ragu módra
|
A zöldséget és a hagymát összevágjuk. Olajon lepirítjuk, hozzáadjuk a fokhagymát, borsot, sót, babérlevelet és készre pároljuk.... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
projo2
2013.09.02 16:11
|
|
|
|
|
|
Babos pacalpörkölt
|
A pacalt megtisztítjuk, többször váltott hideg vízben kiáztatjuk, majd lábasba rakjuk, és annyi vizet öntünk rá, amennyi elle... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
berta69
2013.09.02 13:56
|
|
|
|
|
|
Erdélyi gulyásleves
|
A húst megszabadítom a faggyútól és az inaktól, megmosom, majd forró ecetes vízzel leforrázom. 6-8 percig forró vízben áztatom,... |
2 komment
|
6 ember kedveli
|
rhs
2013.03.09 13:17
|
|
|
|
|
|
Sertésragúleves gazdagon !
|
Egy serpenyőben felmelegítem az olajat és ráteszem a kockára vágott hús pirítani.
Ezek után beleteszem még a hagymát is, kever... |
0 komment
|
18 ember kedveli
|
ibolya58
2013.03.04 22:05
|
|
|
|
|
|
Székelygulyás
|
A káposztát kevés sós vízben a babérlevéllel párold puhára.
(Ha túl sok leve marad, szűrd le.) A pörkölt levébe főzd bele az ... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
galambjani
2013.03.03 07:59
|
|
|
|
|
|
|