|
Fűszervajas bagett
|
Az élesztőt, a langyos vizet a liszt közepébe teszem és hagyom, hogy felfusson, majd ha kész, belerakom a többi hozzávalót, és ... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
eva23
2014.04.28 16:09
|
|
|
|
|
|
Margaréta-gyors tojásos reggeli
|
A bagettet 6 cm-es darabokra vágjuk. Olajjal kikenünk egy hőálló edényt vagy egy tepsit, belehelyezzük a kenyeret.
A bagettdar... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.02.16 08:46
|
|
|
|
|
|
Paradicsomos salsa
|
Forraljunk vizet a zöldségleves-kockával, amíg sűrű, erős ízű levest kapunk.
Turmixoljuk össze a konzerv paradicsomot.
Aprí... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
kunattilane
2013.12.05 22:18
|
|
|
|
|
|
Mákos bagett
|
A lisztekhez hozzáadom a mákot és a sót. Az élesztőt a porcukorral elmorzsolom, majd az így kapott masszát hozzáadom az olajhoz... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
haaapci
2012.12.17 21:43
|
|
|
|
|
|
Párizsi hagyma leves.
|
A hagymát megtisztítjuk, vékony csíkokra vágjuk, majd egy lábosban vajon megfonnyasztjuk.
Borral és az erőlevessel felöntj... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.06.28 13:46
|
|
|
|
|
|
Petrezselymes csiperkegomba.
|
Először elkészítjük a petrezselymes öntet alapját: 2 gerezd fokhagymát megpucolunk és felaprítunk.
A petrezselymet megmossuk,... |
1 komment
|
7 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.05.31 10:38
|
|
|
|
|
|
Mediterrán zöldségek sajtos bruschettával.
|
Melegítsük elő a sütőt 220 °C-ra (légkeverős sütőnél 200 °C).
Vágjuk a kenyeret átlósan 8 szeletre, majd a szeletek mindkét ... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.04.30 16:23
|
|
|
|
|
|
Húsvéti vendégváró
|
Töltött bagettek
2 bagettnek levágjuk a végét, egy fakanál segítségével kikaparjuk a belsejüket, majd elkészítjük a krémet. Ké... |
0 komment
|
20 ember kedveli
|
katalintom
2012.03.23 08:56
|
|
|
|
|
|
|