|
Kápia paprika-padlizsánpüré
|
A padlizsánokat és a paprikákat 200 fokra előmelegített sütőben egy jókora alufólialapon megsütöm. A paprikáknak 20 perc, a pad... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.02.08 10:18
|
|
|
|
|
|
Sörben sült lapocka !
|
Először a húst készítem elő, a felesleges zsírt levágom róla, s azután összekeverem a páchoz valókat.
A sót, pirospaprikát, b... |
2 komment
|
7 ember kedveli
|
ibolya58
2012.12.19 22:04
|
|
|
|
|
|
Édesköményes paradicsomleves .
|
Az édesköményt mossuk meg, vágjuk le a zöld részeket, és a torzsa részét is. Vágjuk vékonyabb cikkekre.
A hagymát is vékony ... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.06.03 15:14
|
|
|
|
|
|
Paradicsom saláta
|
Kicsit eltérünk a hagyományos vinegrett-től. 3:1 arányban szokás, azaz 3 olaj, 1 ecet. Most 3 ek olajhoz 3 ek balzsamecetet tes... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
dorcih
2012.03.21 11:51
|
|
|
|
|
|
CSILIS-SAJTOS MELEGSZENDVICS
|
Először csilis csatnit készítünk.
Kb. 1 kg kaliforniai paprikát (pirosat) láng fölött vagy sütőben megsütök. Ha kihűlt, a h... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
bartakitty
2012.01.15 19:48
|
|
|
|
|
|
|