|
Szederleves tejfölösen
|
A szegfűszegből, az egész fahéjból és a citrom vékonyan lehámozott héjából redukciót főzök. (Kb. egy dl vízben az anyagokat fel... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
anitakezi
2014.06.11 14:31
|
|
|
|
|
|
Sertéskaraj barackraguval
|
A hússzeleteket sóval és borssal bedörzsölöm, majd kevés olajon megsütöm őket, szép pirosra. Közben elkészítem a ragut. A vajon... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
davidcsilla
2014.02.07 18:02
|
|
|
|
|
|
Pangasius édesburgonyával
|
A halat felaprítom és vajon megpárolom. Sózom és citromlevet nyomok rá. Hozzáadom az apró, kockára vágott édesburgonyát. Együtt... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
feedivion
2013.12.10 15:57
|
|
|
|
|
|
Sertésborda tejszínes uborkával és póréval
|
Az uborkát meghámozom , hosszában kettévágom és kikaparom a magos részét.
Kis félholdakra felszeletelem .
A hússzeleteket bes... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
ibolya58
2013.03.04 22:08
|
|
|
|
|
|
Marhahús kapormártással és knédlivel !
|
A hús teszem fel elsőnek ,
a hagymát az olajon megpirítom rárakom a szeletelt húst, együtt pirítom tovább.
Mindkét oldalán m... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
ibolya58
2013.02.02 22:37
|
|
|
|
|
|
Tárkonyos őzraguleves, vargányás betéttel.
|
A kockázott őzhúst jól átmosom, majd papírtörlőn leszárítom, forró zsíron átforgatom, mikor kellőképp megpirult, hozzáadom az... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
haaapci
2012.10.19 06:25
|
|
|
|
|
|
|