|
Bajadérka !
|
Egy 20 x 30 -s tepsit kicsit kivajazok, lerakom a kekszet,
A tejet felforralom a cukorral együtt a vajat is beleteszem , ho... |
3 komment
|
38 ember kedveli
|
ibolya58
2012.10.24 22:32
|
|
|
|
|
|
Tejfölös burgonyaleves
|
A levesbe először a sárgarépát, zellerrépát teszem fel főni, mert a burgonyának kevesebb idő kell a főzéshez. Hozzáadom a sót, ... |
1 komment
|
3 ember kedveli
|
pici70
2012.10.05 22:01
|
|
|
|
|
|
Túrós tészta, törpeharcsa pörkölttel
|
A tésztát sós vízben kifőzöm, majd vízzel leöblítem, majd kevés olajjal összedolgozom hogy ne ragadjon össze. Olajon az apróra ... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
pici70
2012.10.05 22:01
|
|
|
|
|
|
Töltött csirkevagdalt !
|
Egy tálban összekeverem a darált húst,összevágott tojást,mortadellát, a bőrétől megfosztott kolbászt,zsemlemorzsát,res zelt sajt... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
ibolya58
2012.10.05 21:53
|
|
|
|
|
|
Paprikás csirkemell.
|
A csirkemellfilé darabokat sóval, borssal bedörzsölöm és egy tűzűlló tálba teszem. Ráöntök 3 ek olajat, 3 ek vizet és lefedve... |
1 komment
|
11 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.08.17 06:41
|
|
|
|
|
|
Budapest sertéstekercs.
|
A hússzeleteket kiklopfolom és átfedéssel egy nagy lapot rakok ki belőlük. A zsírban aranysárgára pirítom az apróra vágott ha... |
1 komment
|
8 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.08.17 06:35
|
|
|
|
|
|
Vörösboros őzpörkölt.
|
A zsírban aranysárgára pirítom az apróra vágott hagymát, majd beleforgatom az inaitól megtisztított, felkockázott szarvast. S... |
2 komment
|
3 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.08.17 06:01
|
|
|
|
|
|
Bolognai metélt !
|
Olajat hevítek egy serpenyőben és hozzáadom az aprított hagymát, zellert, sárgarépát, jól elkeverem és 5 percig pirítom .
Bele... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
ibolya58
2012.08.16 20:08
|
|
|
|
|
|
Bolgár máj piritóssal !
|
A kenyérszeleteket kevés olajon serpenyőben megpiritom , félre teszem.
A májat nagyobb darabokra felvágom a gombát fél cm- s s... |
1 komment
|
3 ember kedveli
|
ibolya58
2012.08.15 23:13
|
|
|
|
|
|
Padlizsánkrém piritósra !
|
Az olajat felhevítem , és a hámozott , kockára felvágott hagymát megpiritom rajta.
Ha már jó a hagyma, akkor teszem rá a hámoz... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
ibolya58
2012.08.14 22:41
|
|
|
|
|
|
|