|
Töltött Zsömle
|
A zsemlék tetejét levágjuk, a belét külön edénybe tesszük, melyet tejföllel, csipet sóval és tojással, jó összedolgozzuk. A főt... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
francesca
2014.05.09 19:57
|
|
|
|
|
|
Bajai halászlé
|
A pontyot megtisztítjuk. Ez abból áll, hogy az élő pontyot agyonütjük úgy, hogy pontosan a szeme közé ütünk egy kalapáccsal. Ez... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
eslavitsek
2013.10.16 11:13
|
|
|
|
|
|
sütőtök-krémleves
|
A sütőtököt megtisztitjuk (vigyázat!kemény a héja).Majd 2-3 cm oldalú kockákra vágjuk. A beléből a magokat kivesszük, majd a be... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
hogyu
2013.03.22 17:51
|
|
|
|
|
|
Pehelytorta
|
A korpát szitáljuk ki a lisztből. Forraljuk fel a vizet a vajjal és a sóval, húzzuk le az edényt a tűzről és szórjuk bele a lis... |
1 komment
|
1 ember kedveli
|
szalai0913
2012.10.07 09:39
|
|
|
|
|
|
Káposztás bableves cipóban
|
A babot előző este beáztatjuk. Másnap leszűrjük, feltesszük főzni, majd 10-15 perc múlva leöntjük róla a vizet, és tiszta sós... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.06 15:08
|
|
|
|
|
|
|