|
Spárgás-sonkás borjútekercs.
|
A spárgát megmossuk, a fejeket levágjuk, a megmaradt szárakat pedig kettévágjuk. A hússzeleteket kiverjük, sózzuk, borsozzuk,... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.06.26 14:38
|
|
|
|
|
|
Debreceni zöldséges tarhonya.
|
A tarhonyát vajon megpirítjuk, sózzuk, borsozzuk, majd kétszer annyi vízzel felengedjük, és lefedve pároljuk.
A zöldségeke... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.06.26 13:36
|
|
|
|
|
|
Pirított tészta zöldségekkel
|
A tésztának odatesszük a vizet főni, teszünk bele ízlés szerint sót vagy vegetát, csurgatunk bele egy kis olajat, attól a tészt... |
1 komment
|
1 ember kedveli
|
jerboa
2012.06.13 22:33
|
|
|
|
|
|
Csirkehúsos burgonya
|
A megmosott burgonyát sós vízben megfőzzük, ha kihűlt meghámozzuk és fél centis karikákra szeleteljük. A mellfilét keskeny csík... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
ibicimama
2012.06.13 22:26
|
|
|
|
|
|
Cigánypecsenye.
|
A bőrös szalonnából szeleteket vágunk, majd a szeleteket úgy vágjuk be, hogy a bőr egyben maradjon, és a vágások fél cm-re kö... |
0 komment
|
15 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.06.13 16:29
|
|
|
|
|
|
Wokban sült sertés csíkok.
|
A wokot jól felforrósítjuk, beletesszük az olajat, a fűszervajat, és ismét felforrósítjuk. Kisebb adagokban gyorsan átforgatv... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.06.07 13:31
|
|
|
|
|
|
Borsós raguleves-csurgatott tésztával.
|
A borsót kifejtjük, megmossuk. A répát meghámozzuk, megmossuk, felszeleteljük. A pórét megmossuk, karikákra vágjuk. A húst me... |
0 komment
|
14 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.06.06 16:54
|
|
|
|
|
|
Sajtos keltekercs-paradicsommártással
|
A kelleveleket mossuk meg, vágjuk ki a vastag ereket, majd pároljuk félig puhára.
A kenyeret áztassuk be vízbe, majd nyomkod... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.06.05 11:26
|
|
|
|
|
|
|