|
Afrikai harcsafilé tokaji aszúban párolva
|
A harcsafilét felkockázzuk, sóval, őrölt borssal átforgatjuk, és kicsit pihentetjük.
A serpenyőben kevés olajat hevítünk.
Be... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
bartakitty
2012.01.15 20:29
|
|
|
|
|
|
Barnasörös marhapite
|
A zsíron az apróra vágott hagymát világosbarnára pirítjuk.
A marhanyakat kis kockákra felvágjuk, és több részletben a hagymáh... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
bartakitty
2012.01.15 20:11
|
|
|
|
|
|
Csirkemell torta
|
Egy kerek jénai tálat (nálam egy lábas volt) kibélelünk Baconnal úgy, hogy legyen lelógó széle is.
A csirkemelleket megmossuk,... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
mildiko50
2012.01.15 03:11
|
|
|
|
|
|
Fügés-barackos sertéskaraj...
|
A karajokat kiverjük, sózzuk, borsozzuk, 1-2 órát pihenni hagyjuk. A serpenyőt vagy rostsütőt vékonyan beolajozzuk, majd a lisz... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.14 16:33
|
|
|
|
|
|
Zöldborsós tokány
|
A húst apró kockára,a vöröshagymát és a petrezselymet finomra vágjuk. A burgonyát megtisztítjuk,sós vízben megfőzzük.
A hagy... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
alex58
2012.01.14 10:56
|
|
|
|
|
|
Brassói apró pecsenye...
|
A húst leöblítjük, szárazra töröljük, és kb. 1-2 cm széles, 4-5 cm hosszú csíkokra felvágjuk. A szalonnát gyufaszál vékonyság... |
1 komment
|
73 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.13 12:34
|
|
|
|
|
|
Erdélyi borjútokány
|
1. A húst megmossuk, szárazra töröljük, és kockákra vágjuk.
2. Az olajat a serpenyőbe öntjük, a húst kissé átsütjük benne, ho... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
margitanya
2012.01.13 08:47
|
|
|
|
|
|
Spanyol madár
|
A karajt megmossuk,nagy szeletekre felvágjuk,kiverjük,a húsnak csak az egy oldalát sózzuk,borsozzuk,mustárral megkenjük.Félbe v... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
koszen1969
2012.01.12 17:28
|
|
|
|
|
|
Káposztás batyu...
|
A káposzta nagyobb leveleit levesszük, leforrázzuk, majd kihűtjük.
A maradék káposztát lereszeljük, 10 dkg zsírban megdinszt... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.12 08:22
|
|
|
|
|
|
Dióval töltött csirkecomb-csicsóka pudinggal-
|
A csirkecombot egyben hagyjuk, de a felső részéből a csontot kiszedjük, sózzuk, félretesszük pihenni, közben elkészítjük a tölt... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.11 14:25
|
|
|
|
|
|
|