|
Legényfogó leves
|
Az olajon aranybarnára pirítjuk az apróra vágott hagymát. Rárakjuk a kis kockára vágott húst. Kifehéredése után hozzáadjuk az u... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
kepenyestibor
2011.12.18 12:24
|
|
|
|
|
|
Kapribogyós sügér-ahogy én készítem-
|
A halat megmossuk, szárazra töröljük.
Éles késsel beirdaljuk mindkét oldalát pár helyen, egymással párhuzamosan.
Kívül-bel... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.18 08:45
|
|
|
|
|
|
Töltött káposzta darált hússal
|
A káposzta sérült leveleit lefejtjük, eldobjuk. A hagymát meghámozzuk, apróra vágjuk.
Akkora edényben, amibe belefér egészben ... |
2 komment
|
12 ember kedveli
|
kepenyestibor
2011.12.12 22:22
|
|
|
|
|
|
Hagymás rostélyos
|
A hússzeleteket megsózzuk, borsozzuk, megkenjük mustárral, apróra vágott fokhagymával és olajba mártva lerakjuk porcelántál... |
1 komment
|
41 ember kedveli
|
kocskiendre
2011.12.11 17:37
|
|
|
|
|
|
|