|
Belashi
|
A darált húst érdemes 1-2 órával korábban bekeverni, hogy alaposan átvegye az ízeket. Az eredeti receptben darált marhát haszná... |
2 komment
|
7 ember kedveli
|
alex58
2012.10.30 15:16
|
|
|
|
|
|
Marlenka házilag
|
A tészta összes hozzávalóit egy tálba tesszük,majd alaposan összegyúrjuk,és 4 lapot sütünk belőle.A krémhez a pudingport és a l... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
kondacsistvanne
2012.10.07 23:44
|
|
|
|
|
|
Pehelytorta
|
A korpát szitáljuk ki a lisztből. Forraljuk fel a vizet a vajjal és a sóval, húzzuk le az edényt a tűzről és szórjuk bele a lis... |
1 komment
|
1 ember kedveli
|
szalai0913
2012.10.07 09:39
|
|
|
|
|
|
Borban sült alma.
|
Megtisztítjuk az almákat, ketté vágjuk és kivágjuk a magházát. Egy tűzálló tálba rakjuk és mindegyikre kanalazunk a cukorból ... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
haaapci
2012.10.05 15:18
|
|
|
|
|
|
gesztenyés kocka
|
A tészta alapanyagait nyújthatóvá gyúrjuk, kivajazott-lisztezett tepsiben tűpróbáig sütjük.
A pudingot felfőzzük a tejben.
... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
penge198
2012.09.21 18:02
|
|
|
|
|
|
Gesztenyekrémleves
|
Híg pudingot főzünk a tejből,a cukorból,a vaníliás cukorból és a pudingporból.Összetörjük villával a gesztenyepürét,majd beleke... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
kondacsistvanne
2012.09.14 15:19
|
|
|
|
|
|
Kajszis, mandulás pite !
|
A barackokat forrásban lévő vízbe mártom ,kiveszem és a héját lehúzom.
Ezután félbevágom ,kimagozom.
A mag helyére 2-2 szem m... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
ibolya58
2012.08.30 22:58
|
|
|
|
|
|
Őszi gyümölcs brulée
|
1. Előmelegítjük a sütőt 105 C-ra, valamint előkészítünk 6 db süthető formát, és egy magas peremű tepsit. A formák aljában elhe... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
sabsky
2012.08.21 22:14
|
|
|
|
|
|
Céklaleves almával-burgonyával.
|
Mossuk meg és főzzük meg a céklát, az almát hámozzuk meg és vegyük ki a magházát. Ezután tisztítsuk meg a céklát és egy nagy ... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
kis-vakond
2012.08.21 14:31
|
|
|
|
|
|
Sajtos kifli
|
A langyos, picit cukrozott tejbe beledobjuk az élesztőt, kicsi lisztet, és néhány percet várunk.
Hozzáadjuk a többi lisztet, a... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
zsolti1997
2012.08.18 22:28
|
|
|
|
|
|
|