|
Édesköményes paradicsomleves .
|
Az édesköményt mossuk meg, vágjuk le a zöld részeket, és a torzsa részét is. Vágjuk vékonyabb cikkekre.
A hagymát is vékony ... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.06.03 15:14
|
|
|
|
|
|
Clafoutis Pina Colada
|
1.A tojásokat és a tojássárgáját kikeverjük a cukrokkal (kristálycukor + porcukor). Plusz egy csipet só, hogy kihozza az éde... |
1 komment
|
3 ember kedveli
|
dorcih
2012.03.31 17:34
|
|
|
|
|
|
Görögdinnye
|
A piros tésztához: 20 dkg darált keksz, 12 dkg Rama, 12 dkg porcukor, 1 piros ételszínezék, fél rumaroma, ét tortadara, víz.
... |
0 komment
|
21 ember kedveli
|
kovacsagi
2012.02.29 23:56
|
|
|
|
|
|
Ördög pecsenye
|
Forró olajban megdinszteljük a cikkekre vágott vöröshagymát, hozzáadjuk a csíkokra vágott sertéshúst, valamint ízlés szerint só... |
0 komment
|
29 ember kedveli
|
mildiko50
2012.02.29 18:08
|
|
|
|
|
|
Boszorkány tál
|
A csülköket a sütőben vöröshagyma, paprika, kömény, paradicsom,
só, bors olaj és kevés vízzel megsütjük.
A húspogácsához a ... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
laci50
2012.02.27 18:16
|
|
|
|
|
|
Gombás sertésfalatok vadasan
|
A húst felkockázzuk, a gombát cikkekre daraboljuk. A hagymát kockákra vágjuk és kevés olajon üvegesre pároljuk. Hogy ez a folya... |
1 komment
|
26 ember kedveli
|
isti53
2012.02.24 19:20
|
|
|
|
|
|
Édes-savanyú paprikasaláta
|
A hagymát megtisztítjuk, hosszában vékony cikkekre vágjuk. A paprikák magházát eltávolítjuk, és hosszában felszeleteljük.
Eg... |
1 komment
|
11 ember kedveli
|
mildiko50
2012.02.23 08:11
|
|
|
|
|
|
Avokádókrém
|
Az avokádókat félbevágjuk, magjukat kiemeljük, a gyümölcs belsejét kikaparjuk. Citromlével meglocsoljuk, rúdmixerrel pépesítj... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.10 17:07
|
|
|
|
|
|
MÉZES KACSACOMB VELE SÜLT KRUMPLIVAL
|
A kacsacombot megtisztítom, sózom, borsozom, majd bekenem mézzel. Ízlés szerint, ki mennyire szereti édesen. A bőre alá teszem ... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
brezdergott
2012.01.24 11:17
|
|
|
|
|
|
Kossuth-rostélyos
|
A rostélyosokat kissé kiverjük, megsózzuk, borsozzuk. Forró zsírban mindkét oldalukat pirosra sütjük, majd lábasba rakjuk. Egy ... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
zsoka08
2012.01.07 20:26
|
|
|
|
|
|
|