|
Kuszkusszal töltött padlizsán.
|
:
A padlizsánt előkészítjük, majd hosszanti irányban vékony szeleteket vágunk. A szelteket megsózzuk és állni hagyjuk, majd ... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
haaapci
2012.10.07 21:37
|
|
|
|
|
|
Almás -habos túrós kocka !
|
24 cm- s kocka alakú tepsit kivajazok és az összedolgozott tésztát kinyújtva belefektetem,s villával megszurkálom.
Előmelegít... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
ibolya58
2012.10.05 21:52
|
|
|
|
|
|
Almás tócsni.
|
Az almát lereszeljük. Egy kis citromlével megcsepegtetjük, nehogy megbarnuljon, majd hozzákeverjük a tojást, a lisztet , és an... |
0 komment
|
20 ember kedveli
|
haaapci
2012.09.22 15:56
|
|
|
|
|
|
Gluténmentes kapros-túrós.
|
A vizet és a tejet forraljuk fel egy kis lábosban a 3 dkg mézzel, és a vajjal. Majd szórjuk bele a darát, és folyamatos keverge... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
haaapci
2012.09.21 21:24
|
|
|
|
|
|
Fehérboros almaleves.
|
Az almát meghámozzuk és kisebb kockákra vágjuk. Felöntjük a borral és 1l vízzel. Megízesítjük a cukorral, sóval, a citromlév... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
haaapci
2012.09.21 17:27
|
|
|
|
|
|
Roston sült lazac pirított baconszalonnával.
|
A lazacot tisztítsd meg, és egy papírtörlő segítségével töröld szárazra. Dörzsöld be sóval alaposan, és locsold meg egy pic... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
kis-vakond
2012.08.31 21:18
|
|
|
|
|
|
Kebab sikhi (perzsa borjúnyárs).
|
A sáfrányt mozsárban megtöröm és egy csészében felöntöm 1/4 csésze forró vízzel, majd pár percre lefedem. Mikor kihűlt, össze... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.08.18 07:12
|
|
|
|
|
|
Burgonyasaláta spárgával ...
|
Az újburgonyát meghámozom és sós vízben puhára főzöm.
A spárgát is megfőzöm enyhén sós cukros vízben,
A mártáshoz a petrezs... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
ibolya58
2012.07.21 22:03
|
|
|
|
|
|
Húsgombóc csorba !
|
A hagymát apróra vágom, kevés olajban megdinsztelem.
A darált húst, a tojással, a dinsztelt hagymával, sóval, borssal összeke... |
0 komment
|
15 ember kedveli
|
ibolya58
2012.07.10 22:44
|
|
|
|
|
|
|