|
Pirított gomba sárgarépával
|
A gombafejeket cikkekre vágjuk, a lábakat is feldaraboljuk. A répát felszeleteljük, és megdinszteljük egy kicsit az olívaolajba... |
1 komment
|
5 ember kedveli
|
taszat
2018.01.27 17:34
|
|
|
|
|
|
Sajttal töltött gomba
|
A gombát folyó víz alatt megmossuk, majd szárazra töröljük.
A gombák szárát kiszedjük, arra nem lesz szükségünk. (Később lev... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
taszat
2018.01.27 15:48
|
|
|
|
|
|
Tárkonyos sertésraguleves
|
A hagymát felaprítjuk, olajon megpároljuk egy fazékban.
A zöldségeket felkarikázzuk, és a hagymára dobjuk, kevergetjük, és köz... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
henihencsi
2017.11.17 15:40
|
|
|
|
|
|
Gombás csirkemellragu
|
A csirkemellet csíkokra vagy kockákra vágjuk, a gombát szeleteljük, a hagymát felaprítjuk.A csirkemellet olajon megpirítjuk.Mel... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
henihencsi
2017.05.26 18:54
|
|
|
|
|
|
Töltött csiperkegomba
|
A gomba szárát eltávolítjuk, megmossuk. A barna lemezkéket óvatosan kikapargatjuk. Kevés olajon üvegesre pároljuk az apróra vá... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
jolika66
2015.04.25 19:47
|
|
|
|
|
|
Thai csirkeleves
|
A kókuszzsíron megfuttatjuk az újhagymát, a fokhagymát és a reszelt gyömbért, majd hozzáadjuk a kockára vágott csirkemellet. To... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
noble
2015.04.11 05:48
|
|
|
|
|
|
Gombakrémleves
|
A póréhagymát megtisztítjuk, felkarikázzuk. 1 gombát felszeletelünk,
a többit felkockázzuk, a snidlinget felaprítjuk.
Egy faz... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
lilagondolatok
2015.01.02 16:52
|
|
|
|
|
|
Sonkás-zöldséges tészta
|
A tésztát bő sós vízben megfőzöm ,majd leszűröm. A hagymát és fokhagymát felaprítom. A gombát megmosom felezem majd negyedelem.... |
1 komment
|
2 ember kedveli
|
balabala63
2014.07.20 17:53
|
|
|
|
|
|
Gombás-tejfölös borsos tokány
|
A combot kockákra vágom, megpirítom olajon, hogy fehér legyen, majd felrakom főni egy kis vízzel és vegetával. Amikor a hús maj... |
0 komment
|
10 ember kedveli
|
izabella69
2014.06.15 19:30
|
|
|
|
|
|
Vegetáriánus töltött padlizsán
|
A padlizsánokat mosás, tisztítás után, hosszában félbevágjuk. Kanállal kivájjuk a belsejüket úgy, hogy kb. 3 mm húst hagyjunk a... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
elenacska
2014.04.24 14:22
|
|
|
|
|
|
|