|
Pikáns tejszínes, gombás csirke
|
A megmosott csirkedarabokat vegetával, vagy az összemorzsolt leveskockával jól bedörzsöljük. Vajat vagy olívaolajat hevítünk, ... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
vikariuse
2013.10.07 22:39
|
|
|
|
|
|
Gombás rakott padlizsán
|
A padlizsánokat meghámozzuk és hosszában kb. centi vastag szeletekre vágjuk.A szeleteket egy tálba tesszük, enyhén besózzuk, és... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.09.26 16:45
|
|
|
|
|
|
Csirkés-zöldséges töltött cukkini
|
Az olívaolajat egy nagyméretű ragus serpenyőben sercenésig melegítjük.
Belerakjuk a 3 fej vastag karikára vágott vöröshagymát,... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
csdavid30
2013.08.06 17:33
|
|
|
|
|
|
Milánói sertésborda
|
A forró zsiradékban üvegesre dinsztelem a vöröshagymát, majd benne a fokhagymát. Átpirítom benne a sonkát is, majd ráteszem a g... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
mines80
2013.07.08 00:50
|
|
|
|
|
|
Magyaros gombaleves
|
Kevés olajon a felaprított hagymát megfuttatom, hozzáadom a felaprított gombát, fehérrépát, sárgarépát és petrezselymet. Így pá... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
nyuszko0
2013.05.19 15:51
|
|
|
|
|
|
Csirkemell Wellington módra
|
A csirkemell filét hosszában kettévágjuk, és jénai edénybe helyezzük. Sózzuk, kevés vizet öntünk alá, és lefedve sütőben puhára... |
1 komment
|
18 ember kedveli
|
projo2
2013.04.26 16:52
|
|
|
|
|
|
Bakonyi sertésszelet
|
A jól kivert szeleteket sózzuk,
borsozzuk, lisztbe mártjuk, és kevés zsíron majdnem puhára sütjük. Ezután a
szeleteket kivess... |
0 komment
|
18 ember kedveli
|
galambjani
2013.03.07 07:29
|
|
|
|
|
|
Zöldségpörkölt tésztával
|
A tésztát feltesszük főni sós vízben.
Minden zöldség hozzávalót fajtájának megfelelően tisztítunk és aprítunk úgy, hogy nagyjá... |
1 komment
|
5 ember kedveli
|
galambjani
2013.02.16 10:02
|
|
|
|
|
|
Baconos-gombás hamburger
|
1 kis fej vöröshagymát apróra vágunk, üvegesre dinszteljük kevés olajon, levesszük a tűzről. Hozzákeverjük a darált marhahúst, ... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
kenguru2
2013.01.17 22:37
|
|
|
|
|
|
Gombás rizstészta
|
A rizstésztát egy edénybe rakjuk, és leforrázzuk annyi vízzel, hogy ellepje. 5 percig hagyjuk duzzadni, és utána lecsepegtetjü... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
anaxor
2013.01.14 22:16
|
|
|
|
|
|
|