|
Rakott palacsinta csabai módra
|
A lángolt kolbász héját lehúzzuk és felaprítjuk.A hagymát és a fokhagymát megtisztítjuk és apróra vágjuk.A répát és a fehérrépá... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.11.04 20:09
|
|
|
|
|
|
Káposztaleves korhelyeknek
|
A húst ledaráljuk,hozzáadunk egy üvegesre párolt hagymát,egy beáztatott zsemlét és két tojást.Sóval,borssal petrezselyemzölddel... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.11.03 14:50
|
|
|
|
|
|
BORSÓLEVES
|
Az apróra vágott répákat (még vizesen, nem lecsepegtetve) hideg tapadásmentes edénybe tesszük. Mikor elkezd sisteregni, hozzáad... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
mercidesign
2013.11.02 19:40
|
|
|
|
|
|
Húsos rántott palacsinta
|
A pörköltet ledaráljuk,hozzáadjuk a tejfölt és annyi pörköltszafttal keverjük össze,hogy jól kenhető masszát kapjunk,Ízesítjük ... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.11.03 00:09
|
|
|
|
|
|
Pikáns tejszínes, gombás csirke
|
A megmosott csirkedarabokat vegetával, vagy az összemorzsolt leveskockával jól bedörzsöljük. Vajat vagy olívaolajat hevítünk, ... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
vikariuse
2013.10.07 22:39
|
|
|
|
|
|
Darált húsos saslik
|
A húst összedolgozzuk a fűszerekkel, a petrezselyemmel, sóval, az olívaolajjal és a tojással.
A hagymát lereszeljük,... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
53ilona
2013.08.18 09:59
|
|
|
|
|
|
Ropogós csirkefalatok
|
Ha már járatos vagy a panírozásban, nem lesz nehéz dolgod: mielőtt nekiállnál a sütésnek, a csirkéket tisztítsd meg, majd klopf... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
53ilona
2013.08.17 23:22
|
|
|
|
|
|
Zöldséges erőleves
|
Tetszés szerint feldaraboljuk a megtisztított sárga- és fehérrépát, majd olajon addig dinszteljük, amíg az olaj át nem veszi a ... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
53ilona
2013.08.16 22:28
|
|
|
|
|
|
Zöldséges csirkeragu
|
A csirkemelleket vágd csíkokra, és sózd be, majd hagyd egy kicsit pihenni. A vöröshagymát pucold meg és kockázd fel. A zöldsége... |
0 komment
|
14 ember kedveli
|
kismarton55
2013.07.31 21:46
|
|
|
|
|
|
Göngyölt hús
|
A hússzeleteket kiklopfoljuk, megszórjuk sóval, borssal. (A sózással vigyázzunk, ha sós sonkát használunk!) Egy-egy hússzeletet... |
0 komment
|
13 ember kedveli
|
birann
2013.07.27 14:57
|
|
|
|
|
|
|