|
Csirkemell gyümölcsmártásban
|
A csirkemellet lebőrözzük, kicsontozzuk, megmossuk, szárazra töröljük, és csíkokra vágjuk. A rebarbarát megmossuk, leszálkázzuk... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
isti53
2011.12.22 13:31
|
|
|
|
|
|
Halászlé ahogyan a szomszédtól lestem el.
|
Alaplé készítése:
A hagymát kockára vágjuk (nem fontos egyenlő méretre), 2 ek zsíron megfonnyasztjuk, hozzáadjuk a reszelt fok... |
0 komment
|
17 ember kedveli
|
xamada
2011.12.22 19:20
|
|
|
|
|
|
Csülök pékné módra
|
A csülköt jól megmosom, majd mély lábosba teszem, és felöntöm annyi vízzel, hogy ellepje. Jól megsózom, hogy a főzés során bes... |
1 komment
|
30 ember kedveli
|
gzax
2011.12.21 18:10
|
|
|
|
|
|
Narancsos kacsa
|
A megtisztított (a hasüreg és a zsírzó eltávolítására nagyon figyeljünk oda) kacsát kívül-belül megszórjuk a szárnyasfűszerrel.... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
jancsiba1
2011.12.13 15:06
|
|
|
|
|
|
Kocsonya hagyományos módon
|
A húsféléket leperzselem, megkapargatom, megmosom. A zöldségeket megtisztítom. Egy nagy fazékban odateszem a megtisztított hús... |
3 komment
|
10 ember kedveli
|
zsoka08
2011.12.13 09:44
|
|
|
|
|
|
Mézes pulykacomb
|
A combot kicsontozom, az összekevert fűszerekkel bedörzsölöm, a csont helyére illesztem a csíkra vágott szalonnát meg a fokhagy... |
2 komment
|
5 ember kedveli
|
kepenyestibor
2011.12.12 22:18
|
|
|
|
|
|
Habart bableves
|
A babot előző este beáztatod. Főzés előtt leöntöd az áztatólevet, majd egy 5-6 l-es fazékban felteszed a babot főni a sóval. Am... |
1 komment
|
3 ember kedveli
|
laja374
2013.08.28 12:37
|
|
|
|
|
|
|