|
Töltike
|
A zsenge szőlőleveleket jól megmosom, leforrázom és leszűröm. A rizst egy kevés zsíron átfuttatva, félig megpárolom, majd össze... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
dori37
2014.03.10 20:09
|
|
|
|
|
|
Bableves
|
A babot beáztatom néhány órára. A hagymát és a zöldségeket megdinsztelem, ezután rárakom a szalonnát és az összevágott csülköt,... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
cila0628
2014.02.16 16:53
|
|
|
|
|
|
Füstölt- húsos- tárkonyos leves
|
A húst (csontot), a hagymával, fokhagymával, borssal, puhára főzöm.Sót csak a végén teszek bele, mert általában a füstölthús, s... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.02.11 10:26
|
|
|
|
|
|
Zöldborsós csirkemell
|
A kicsontozott csirkemellet ujjnyi csíkokra vágom. Forró vajra teszem és kevergetve sütöm, míg ki nem fehéredik. Ekkor, hozzáad... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
feedivion
2014.02.08 12:52
|
|
|
|
|
|
Sertéskaraj barackraguval
|
A hússzeleteket sóval és borssal bedörzsölöm, majd kevés olajon megsütöm őket, szép pirosra. Közben elkészítem a ragut. A vajon... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
davidcsilla
2014.02.07 18:02
|
|
|
|
|
|
Tejszínes-tojásos csirkemell
|
A csont nélküli csirkemellűnket ha olyan felszeleteljük. A bolti fagyasztott ebből a szempontból megspórolja az időnket. A csir... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.02.06 09:34
|
|
|
|
|
|
Májgaluskaleves
|
A húsos csontot alaposan megmossuk.
Hideg vízbe tesszük és alacsony hőfokon elkezdjük főzni, időnként a habját leszedjük.
Ha ... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.02.05 09:51
|
|
|
|
|
|
Boszorkány ujjak
|
Egy mély tálba szitálom a lisztet, rászórom a darabolt Rama margarint, a darált diót, a cukrot, az egész tojást és egy tojássár... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
szabonori
2014.02.02 17:00
|
|
|
|
|
|
Májjal töltött csirkecomb
|
A csirkecombokat kicsontozzuk.Megszórjuk a fűszerkeverékkel.A májról eltávolítjuk a hártyákat,megfelezzük.A csontok helyére 1/2... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.02.01 11:50
|
|
|
|
|
|
Pulykakocsonya
|
A megtisztított aprólékot a mellével együtt feltesszük főni annyi vízzel,hogy ellepje.A zöldséget is megtisztítjuk,vastag karik... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.01.29 08:39
|
|
|
|
|
|
|