|
Kolbásszal töltött sertéskaraj
|
A karajra egészben, csont nélkül lesz szükségünk! Felszúrjuk, hosszában a közepébe szúrunk egy éles, hegyes (széles) kést! S be... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
dori37
2013.11.28 20:30
|
|
|
|
|
|
Konyakos,mandulás kacsacombok vajas spárgával
|
A pulykamellet ledaráljuk,majd hozzáadjuk a felkockázott gombát,a durvára vagdalt mandulát,a csíkokra szelt marhanyelvet és a ... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.11.26 11:24
|
|
|
|
|
|
Lőrinci húsleves
|
A húst és a csontot megmossuk, a zöldségeket megpucoljuk, a zöldeket összekötjük. A megfelelő nagyméretű fazékba a húst és a di... |
1 komment
|
0 ember kedveli
|
pokollady
2013.11.25 13:39
|
|
|
|
|
|
Karfiollal rakott karaj
|
A karajokat kissé kiklopfoljuk, sóval ,borssal, fokhagymával fűszerezzük és meglocsoljuk az olajjal.A kaliforniai paprikát apró... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
ibicimama
2013.11.21 14:12
|
|
|
|
|
|
Káposztalé leves
|
A hagymát apró kockára vágjuk, a,sárgarépát és a,petrezselymet felkarikázzuk ,az oldalast is kockára vágjuk .A hagymát a zöldsé... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.10.31 13:54
|
|
|
|
|
|
Bajai halászlé
|
A pontyot megtisztítjuk. Ez abból áll, hogy az élő pontyot agyonütjük úgy, hogy pontosan a szeme közé ütünk egy kalapáccsal. Ez... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
eslavitsek
2013.10.16 11:13
|
|
|
|
|
|
Sólet
|
A sólet legelső szabálya, hogy csak sok emberre érdemes főzni. Kevés sólet nem sólet. Amit most leírok, legalább nyolc emberre ... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
andrash11
2013.10.13 23:07
|
|
|
|
|
|
Kínai csirkemell
|
Először lebőrözzük és kicsontozzuk a csirkemelleket, ezt követőn fél órára hűtőbe tesszük, hogy kissé megdermedjenek, így könny... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
ditke49
2013.09.11 13:45
|
|
|
|
|
|
Zöldséges erőleves
|
Tetszés szerint feldaraboljuk a megtisztított sárga- és fehérrépát, majd olajon addig dinszteljük, amíg az olaj át nem veszi a ... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
53ilona
2013.08.16 22:28
|
|
|
|
|
|
|