|
Meggylekvár
|
A meggyet több vízben, alaposan megmosom. Szárait és a leveleket eltávolítom, majd kimagozom és fazékba önöm. A két kezemmel al... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
sz-andi
2014.09.07 15:27
|
|
|
|
|
|
Banán chutney
|
A pucolt banánokat felkarikázzuk, kb. 2 cm-esre, majd lábosba rakjuk. Hozzáadjuk a cukrot és elkezdjük főzni, míg felforr. Ha l... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
anitakezi
2013.11.24 10:28
|
|
|
|
|
|
Biralmasajt
|
A birsalmákat megpucolom, de nem hámozom meg, csak a hibás részeket és a magházat távolítom el. Apróra szeletelem, majd citroms... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
eslavitsek
2013.10.16 10:57
|
|
|
|
|
|
Epres rebarbara lekvár
|
A gyümölcsöket megmosom, az epret négyfelé a rebarbarát hámozás után szeletekre vágom fel.
Egy magasfalú edénybe a gyümölcsök... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
ibolya58
2012.06.06 22:46
|
|
|
|
|
|
|