|
Hamburger
|
A hagymát vágjuk apró kockákra (mintha pörkölthöz vágnánk). Az összes hozzávalót keverjük össze egy tálban. A fóliát húzzuk ki ... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
henihencsi
2017.03.24 17:28
|
|
|
|
|
|
Zöldborsófőzelék
|
Étolajat hevítünk egy lábasban. Mikor forró, ráöntjük a friss, vagy mirelit zöldborsót és kicsit pirítsuk meg, forgassuk át a f... |
1 komment
|
8 ember kedveli
|
muranyinikola
2017.02.12 14:33
|
|
|
|
|
|
Svéd uborkasaláta hagymakarikákkal
|
A hozzávaló zöldségeket megtisztítjuk, uborka gyalun legyaluljuk szép vékonyra, a hagymát is.
Az öntethez valókat összekeve... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
szaffy47
2016.08.14 16:36
|
|
|
|
|
|
Zöldborsófőzelék
|
Étolajat hevítünk egy lábasban. Mikor forró, ráöntjük a friss, vagy mirelit zöldborsót és kicsit pirítsuk meg, forgassuk át a f... |
3 komment
|
9 ember kedveli
|
muranyinikola
2016.05.24 11:40
|
|
|
|
|
|
Hortobágyi slambuc bográcsban
|
A hortobágyi slambuc bográcsban úgy készül, hogy a kockára vágott füstölt szalonnát lepirítjuk.
Ha szeretnénk, kisze... |
0 komment
|
17 ember kedveli
|
lilagondolatok
2016.04.15 15:38
|
|
|
|
|
|
Eredeti dobostorta
|
A vajat a porcukorral keverd habosra. Add hozzá a tojássárgákat, szitáld bele a lisztet, és végül óvatosan forgasd bele a kemén... |
0 komment
|
22 ember kedveli
|
lilagondolatok
2016.04.09 13:25
|
|
|
|
|
|
Kovászos házikenyér
|
1. A kovász hozzávalóit egy tálba mérem.
2. Összegyúrom és letakarom. 1 éjszakára otthagyom a konyhapulton.
3. Másnap a k... |
1 komment
|
27 ember kedveli
|
makara
2016.02.26 18:04
|
|
|
|
|
|
Gulyáskrém házilag
|
A zöldségeket tisztítsuk meg, a paprikákat csumázzuk ki, hogy mag ne maradjon bennük. A hagymát, a paprikákat, a fokhagymát, a ... |
1 komment
|
26 ember kedveli
|
lilagondolatok
2015.10.09 17:27
|
|
|
|
|
|
Sült csirkecombok mediterrán zöldségágyon
|
Tisztítást követően a combok forgójától az alsó comb felé sós újjammal 1-1 gerezd fokhagymát felnyomok, felső bőrét a hústól el... |
3 komment
|
13 ember kedveli
|
feviroza
2015.09.09 16:41
|
|
|
|
|
|
|