|
HARCSÁS SAVANYÚ KÁPOSZTA
|
A felkockázott szalonnát üvegesre sütjük, a pörcöt eltávolítjuk, majd megpirítjuk a finomra vágott hagymát és fokhagymát a viss... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
taszat
2017.12.27 23:31
|
|
|
|
|
|
Almarózsa
|
Az almákat félbevágjuk,kimagozzuk,maj d felszeleteljük.
Fél citrommal meglocsoljuk a szeleteket,majd annyi vízben feltesszük fő... |
1 komment
|
17 ember kedveli
|
juca64
2015.08.27 21:52
|
|
|
|
|
|
Alföldi rakott tarhonya
|
A tarhonyát kevés olajon megpirítjuk, ízlés szerint sózzuk, felengedjük annyi forró vízzel, amennyi ellepi, és fedő alatt addig... |
0 komment
|
13 ember kedveli
|
feviroza
2015.06.17 10:38
|
|
|
|
|
|
Vegetáriánus lencsés paprikáskrupmli
|
A lencsét sós babérleveles vízben előfőzzük puhára, majd leszűrjük.
A burgonyát meghámozzuk, megmossuk, kis kockára vágjuk.
A... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
jolika66
2015.05.07 14:39
|
|
|
|
|
|
Kelkáposztás zöldségleves
|
Az összes zöldséget megmossuk, megtisztítjuk, és feldaraboljuk. (A kelkáposztából vágjuk ki a torzsát és a nagyobb ereket!) Egy... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
feviroza
2014.12.11 11:32
|
|
|
|
|
|
Bográcsban főzött marha gulyásleves
|
A húst kb. 1 cm-es darabokra vágom és alaposan megmosom. A vöröshagymát meghámozom és apróra vágom, a fokhagymát átnyomom. Az o... |
1 komment
|
5 ember kedveli
|
csordasne
2014.11.09 20:11
|
|
|
|
|
|
Krumplis gánica gazdagon salátával
|
A burgonyát meghámozom és karikára felszeletelem. Annyi sós vízben amennyi ellepi felteszem főni. Ugyanakkor egy lábasban a lis... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
szonoczky
2014.09.11 14:46
|
|
|
|
|
|
Almaszósz
|
Az almákat meghámozom, magházát eltávolítom és felkockázom és egy lábosba teszem. Adok hozzá egy citrom karikát, csipet fahéjat... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
szonoczky
2014.05.26 22:10
|
|
|
|
|
|
Erdélyi káposztás libamell
|
A libamellet megtisztítjuk, megsózzuk, megborsozzuk, és forró serpenyőben kevés olajon minden oldalát megpirítjuk, majd megöntö... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
feviroza
2014.05.14 14:30
|
|
|
|
|
|
|